2015-12-05 18:17:08
Φωτογραφία για Δεν έχει συγκινηθεί κανένας κρατικός λειτουργός αυτού του κράτους...
Αγαπητό Tromaktiko,

Σε συνέχεια από 2 καταγγελίες που έχουν γίνει σε εσάς Αυτοί οι 2 άνθρωποι κατέστρεψαν οικογένειες, μας έκαναν να χρωστάμε παντού και αυτοί κάνουν την ζωή τους και

Απάντηση ενός εκπαιδευτή με αφορμή καταγγελία αναγνώστη για το i-learn

Δεν έχει συγκινηθεί κανένας κρατικός λειτουργός, αυτού του κράτους να ψάξει να βρει πως δίνονται χρήματα ακόμα και σήμερα σε αυτή την εταιρεία από την στιγμή που χρωστάει σε όλους τους υπαλλήλους της, καθηγητές που έχουν υλοποιήσει μαθήματα ΚΕΚ και γενικά σε ουκ ο λίγος προμηθευτές.

Έχουν γίνει καταγγελίες και στο υπουργείο, αλλά αυτοί οι υπάλληλοι βέβαια, καταλαβαίνω ότι δεν τους απασχολεί από την στιγμή που δεν χρωστάει σε αυτούς... Δεν μπορεί επιτέλους να πάει κάποιος να ψάξει σε τι λογαριασμούς γίνονται πληρωμές απο την στιγμή που λένε ότι έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί τους?

Όπως αναφέρει ο ένας καταγγέλων υπήρχε ένα παραμάγαζο τους με την ονομασία ΙΜΕΔΕ και η οποία θεωρητικά έτρεχε μαθήματα ΤΟΠΣΑ... μήπως λαμβάνει λεφτά μέσω αυτού του μαγαζιού το οποίο είναι τυπικά ενεργό απο την στιγμή που δεν υπάρχει κανένας υπάλληλος?


*Στα προγράμματα αυτά έπαιρνε μέρος και ο Δήμος Ν.Σμύρνης και δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρον είναι να αναφέρω ότι η εταιρεία (I-LEARN, IMEΔΕ) έχει αφήσει τις ταμπέλες της στην οδό Φραντζή 3 στον Νέο Κόσμο, αλλά στην ουσία έχει αποχωρήσει απο εκεί εδώ και 1,5 χρόνο! και που έχει πάει κρυφά βέβαια?

Απάντηση: Στο ίδιο κτήριο με τον Δήμο Νέας Σμύρνης..... στον 4ο όροφο, βέβαια δεν υπάρχει καμία ταμπέλα και φυσικά η παρουσία τους είναι ανύπαρκτη. Πάνε βέβαια κάποιες ημέρες την εβδομάδα απλά για να κλείσουν έργα και ακούσον άκουσον να πληρωθούν απο το Ελληνικό κράτος!!!

Κοινός παρανομαστής σε όλα τα παραπάνω.... το κτήριο που βρίσκονται τώρα και φυσικά ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι σε ιδιοκτησία του Ιδιοκτήτη της εταιρείας ΜΗ κυρίου Μ. Γ.

Σας παρακαλώ πάρα πολύ να κοινοποιηθεί η καταγγελία αυτή σε όσους περισσότερους μπορείτε μέσω των social Media, και φυσικά εαν υπάρχει η δυνατότητα να φτασει όσο γίνεται ψηλότερα στην ιεραρχία των υπουργείων "Εργασίας, Παιδείας". και εαν μπορεί κάποιος εισαγγελέας επιτέλους να ανοίξει τον  φάκελο εταρεία I-LEARN KEK και φυσικά ΙΜΕΔΕ.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ