2015-12-05 21:12:28
Φωτογραφία για Η IBM Swift Sandbox σας επιτρέπει να γράψετε και να εκτελέσετε κώδικα Swift
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε η Apple αποφάσισε να ανοίξει τον κώδικα swift και μετά από αυτήν την εξέλιξη η IBM έχει κυκλοφορήσει .....

ένα νέο εργαλείο Swift Sandbox, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν και να τρέχουν  Swift κώδικα σε οποιοδήποτε web browser, σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα.

Αυτή είναι μια μεγάλη είδηση για εκείνους που θέλουν να μάθουν τη γλώσσα προγραμματισμού και να αναπτύξουν προγράμματα που χρησιμοποιούν αυτό τον κώδικα. Η Web εφαρμογή αναπτύχθηκε από την IBM kai έχει το Linux server. Ακριβώς όπως και κάθε άλλο παρόμοιο εργαλείο προγραμματισμού σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον πηγαίο κώδικα από τη μία πλευρά της οθόνης και να πάρετε τα αποτελέσματα από την άλλη.

Η εφαρμογή web IBM Swift Sandbox υποστηρίζει όλες τις πρότυπες βιβλιοθήκες και η επεξεργασία γίνεται μέσω του cloud, οπότε δεν έχει σημασία αν είστε σε μια κινητή συσκευή, τα Windows PC ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που δεν λειτουργεί ο κώδικας Swift.

Αν και δεν αποτελεί μια λύση για τους προγραμματιστές ωστόσο είναι μια πολύ καλή πρόταση για όποιον θέλει να πειραματιστεί και να μάθει τον κώδικα χωρίς την υποχρέωση να έχει ένα MAC στην κατοχή του.

Η σελίδα της IBM βρίσκετε διαθέσιμη στον σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ