2015-12-06 01:04:20
Φωτογραφία για ΣΙΟΒΑΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
Ο Δημήτρης Σιόβας παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλό παιχνίδι αλλά αυτό γιατί το μυαλό ήταν... στην Αρσεναλ.

Προφανώς και γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν εάν ο Ολυμπιακός ήταν καλός ή κακός. Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων μετά το τέλος του αγώνα παραδέχθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν ήταν καλοί. Ομως έγραψαν ιστορία, διεύρυναν το σερί και πλέον έχουν έναν τελικό... Αυτόν με την Αρσεναλ.

«Ναι ο Πανθρακικός μας έβαλε δύσκολα. Εμείς δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ο Πανθρακικός είναι μια καλή ομάδα μ' έναν καλό προπονητή και δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Νομίζω θα μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται στην συνέχεια», είπε αρχικά ο διεθνής αμυντικός για να προσθέσει:

«Αμυντικά κυρίως δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Σίγουρα μας προβληματίζουν τα 3 γκολ αλλά τώρα τα ξεχνάμε. Εχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μπροστά μας. Αυτό με την Αρσεναλ».

Οσο για το ματς-τελικό; «Το πίστευα από την αρχή ότι θα παλέψουμε για την πρόκριση. Η Αρσεναλ ειναι το φαβορί. Παίζουμε για δύο αποτελέσματα. Θα κυνηγήσουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση. Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Να είναι χαρούμενοι όλοι οι Ελληνες διότι εκπροσωπούμε την Ελλάδα», είπε ο Σιόβας ο οποίος ερωτηθείς για την φετινή ομάδα τόνισε:


«Σίγουρα έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο. Δεν ξέρω εάν είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός αλλά είναι μια καλή ομάδα. Προφανώς και είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ αλλά συνεχίζουμε. Η ιστορία γράφει. Κι εμείς θέλουμε να είμαστε μέρος της ιστορίας».

Περί μη συγκέντρωσης; Ο Σιόβας ήταν ξεκάθαρος. «Πιστεύω το μυαλό μας ήταν στην Αρσεναλ και όχι στο ρεκόρ. Τη νίκη θα την παίρναμε γιατί έχουμε έμπειρους και καλούς παίκτες. Λίγο χρειαζόταν ν' ανεβάσουμε την απόδοσή μας».

Αναλυτικά:

- Δημήτρη ποιά η γνώμη σου για το παιχνίδι;

«Δεν κάναμε καλό ματς. Ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα. Δεν του αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται. Δεν έχει μαζέψει τους βαθμούς που άξιζε. Έχει και καλό προπονητή. Είναι καλό σύνολο γενικά. Νομίζω θα παίξει το ποδόσφαιρο που αξίζει στη συνέχεια».

- Γενικότερα είχατε κάποια προβλήματα σήμερα «Αμυντικά κυρίως δεν κάναμε καλό παιχνίδι εμείς».

- Σας προβληματίζουν ενόψει και του αγώνα με την Άρσεναλ;

«Σίγουρα προκαλούν έναν προβληματισμό αφού οι αντίπαλοι δημιούργησαν φάσεις και πέτυχαν γκολ στα τελευταία λεπτά. Το ξεχνάμε όμως τώρα. Ήταν ένα ματς πρωταθλήματος. Τώρα κοιτάμε το ματς της Τετάρτης. Είναι άλλη διοργάνωση. Είναι ιδιαίτερο το ματς την Τετάρτη. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας πια».

- Εσύ από την αρχή του UEFA Champions League είχες πει ότι θα κριθούν όλα στο τέλος.

«Ναι, πίστευα ότι εμείς θα παλέψουμε. Η Άρσεναλ είναι σε καλή κατάσταση. Είναι το φαβορί. Το ξέρουμε. Έρχονται στην έδρα μας κι εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε. Παίζουμε για δύο αποτελέσματα. Θα κυνηγήσουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας και όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Επίσης θέλουμε να είναι χαρούμενοι όλοι οι Έλληνες. Παίζουμε για την Ελλάδα και όχι μόνο για τον Ολυμπιακό».

- Κάνατε ρεκόρ νικών απόψε. Ο προπονητής του Πανθρακικού είπε ότι αυτός είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετίας.

«Έχουμε καλό σύνολο. Δεν ξέρω αν είμαστε ο καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετίας. Ξέρω σίγουρα πως είμαστε καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ. Συνεχίζουμε ώστε να το διευρύνουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Θέλουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται. Όσο περισσότερες κάνουμε τόσο καλύτερα για μας. Η ομάδα μας γράφει ιστορία. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να είμαστε σ' αυτή την ιστορία και αισθανόμαστε χαρούμενοι και περήφανοι».

- Σήμερα τι σκεφτόσασταν περισσότερο; Το ρεκόρ ή την Άρσεναλ;

«Πιστεύω το μυαλό ήταν περισσότερο στην Άρσεναλ. Είχα την πίστη ότι θα το παίρναμε το ματς με τον Πανθρακικό εύκολα ή δύσκολα. Είμαστε όλοι έμπειροι παίκτες. Λίγο αν ανεβάζαμε την απόδοσή μας, όπως και κάναμε, θα κερδίζαμε. Το μυαλό μας νομίζω ήταν περισσότερο στο ματς της Τετάρτης».

- Πότε θα βάλεις γκολ; Σε βλέπουμε να το... κυνηγάς.

«Κάθε φορά κάτι λείπει. Δεν πειράζει. Η ομάδα να είναι καλά είναι το σημαντικό και να κερδίζει. Κι εγώ θέλω να είμαι υγιής. Αυτό θέλω. Είχα ανέβει ψηλά σε μια φάση. Ήρθα από πίσω, μπήκα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσα να σκοράρω στην σέντρα του Ερνάνι. Δεν πειράζει. Θα έρθει το γκολ. Να είναι καλά η ομάδα και θα έρθει και αυτό. Θα δούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ