2015-12-06 10:32:13
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο κορυφαίος παίκτης της φετινής ΑΕΚ, μίλησε για όλους και για όλα!

Ο έλληνας διεθνής μίλησε για την Ένωση, τους “αιώνιους” και την Εθνική ομάδα!

Οι δηλώσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην ΕΡΤ:

«Είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή που διανύουμε με την ΑΕΚ, όμως υπάρχουν χαρακτήρες στην ομάδα που μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο φόργουορντ της ΑΕΚ.

Ο 31χρονος διεθνής αναφέρθηκε και στο επικείμενο «αντίο» του Δημήτρη Διαμαντίδη. «Του εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα και μακάρι να τελειώσει όπως ο ίδιος φαντάζεται την καριέρα του. Είχε μια πολύ λαμπρή καριέρα», τόνισε.

Όσο για το αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να φτάσουν μακριά στην Ευρωλίγκα; «Μπορούν να πάνε μακριά στην Ευρωλίγκα και νομίζω ότι έχουν όλα τα φόντα για να το καταφέρουν, μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα αυτή τη στιγμή, είναι πιο ομάδα. Ο Παναθηναϊκός αν και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση με τη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, πρέπει να βρει περισσότερο τα πατήματα του και σε αυτό θα βοηθήσει και η προσθήκη του Παππά. Ο Διαμαντίδης θα μπορεί να δημιουργεί περισσότερο με τον Παππά να βοηθάει στο σκοράρισμα».


Τέλος, για την Εθνική ομάδα και ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Προολυμπιακό Τουρνουά είπε: «Στην Εθνική που έπαιξε το καλοκαίρι δεν χωρούσα γιατί ήταν πλήρης στο ρόστερ. Τελικά με τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιζε ο Κατσικάρης δεν ταίριαζε με μένα. Αν με χρειαστεί η Εθνική φέτος εγώ θα είμαι διαθέσιμος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ