2015-12-06 13:29:09
Φωτογραφία για 5 πανεύκολοι τρόποι για να χάνεις κιλά κάθε μέρα
Ακόμα κι αν δεν μας πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο, δοκίμασε τα παρακάτω tips και θα εκπλαγείς!

Μήπως ενώ φαινομενικά ζεις τον απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής, στην πραγματικότητα καθημερινά αγωνίζεσαι για να μείνεις σε φόρμα; Τα παρακάτω μικρά, καθημερινά μυστικά θα σε κάνουν να παραμείνεις υγιής, άσχετα από το πόσο έντονη είναι η μέρα σου. Εμπιστεύσου μας, θα θέλεις να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

• Έχε τα Ρούχα της Γυμναστικής σε ετοιμότητα

Πολύ έξυπνο! Αν αφήνεις τα ρούχα της γυμναστικής δίπλα στο κρεβάτι σου από βραδύς και όχι καταχωνιασμένα στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου, μόλις ξυπνήσεις, θα παρακινηθείς να βγεις για πρωινό τρέξιμο. Επίλεγε πάντα πρωινές ώρες για την καθημερινή σου άσκηση. Το πρωί η ενέργειά σου είναι στα ύψη και το σώμα σου ξεκούραστο, άρα θα επωφεληθείς στο έπακρο από τα ευεργετικά οφέλη της άσκησης.

• Γίνε fan των «υγιεινών» Snacks (Κι όμως… υπάρχουν!)


Έχε πάντα στην τσάντα σου διάφορα υγιεινά σνακ, ώστε να μην μπαίνεις στον πειρασμό να φας κάτι απαγορευμένο, όπως burgers, κρουασάν και πατατάκια. Φτιάξε μια μεγάλη ποικιλία από ενεργειακά σνακ (δοκίμασε μπάρες με βρώμη, ξηρούς καρπούς, δημητριακά και μέλι), ρίξ’ τες στην κατάψυξη και θα έχεις ένα γρήγορο snack καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι συνταγές για πρωτεϊνόμπαλες, που υπάρχουν στο internet θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις τη δική σου υγιεινή συνήθεια για σνακ.

• Ετοίμαζε από νωρίς τα Γεύματά σου

Μάθε ότι το γρήγορο γεύμα δεν είναι πάντα ανθυγιεινό. Αντίθετα μπορεί να είναι υγιεινό και σπιτικό. Κράτησε ελεύθερο χρόνο το Σαββατοκύριακο για να προετοιμάσεις έναν σωρό φαγητά. Εκτός από το να έχεις έτοιμα κατεψυγμένα υγιεινά σνακ, αγόρασε κοτόπουλο και προμαγειρεμένα λαχανικά και φτιάξε αρκετή σπιτική σάλτσα για σαλάτα. Έτσι, καθ “όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, απλά ανάμειξε διάφορα υλικά και θα έχεις ένα υγιεινό και χορταστικό γεύμα.

• Φτιάξε Λίστα με «Υγιεινά» Εστιατόρια

Ενώ το να τρως στο σπίτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να τρως πιο υγιεινά και να μειώσεις τις θερμίδες, αν έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις, βγαίνοντας με τους φίλους σου έξω για φαγητό, στο internet θα βρεις εστιατόρια που προσφέρουν υγιεινές επιλογές για να μην μπεις στον πειρασμό να παραγγείλεις κάποιο λιπαρό πιάτο.

• Προτίμησε τις Σκάλες

Το ξέρουμε ότι σου είναι δύσκολο να ανεβοκατεβαίνεις σκαλοπάτια φορώντας τακούνια, με τον υπολογιστή και το ντοσιέ στο χέρι, όμως αν αναλογιστείς το πόσο καλό κάνεις στα πόδια σου, αξίζει τον κόπο. Ανεβαίνοντας ή κατεβαίνοντας μεγάλες σκάλες, ενεργοποιείς τους μύες των ποδιών σου και χωρίς να το καταλαβαίνεις, γυμνάζεσαι. Έτσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα μπεις στο μετρό, στην εταιρεία ή σε πολυκατοικία, αγνόησε το ασανσέρ και διάλεξε τον δύσκολο δρόμο.

• Όλα είναι στο μυαλό σου

Σίγουρα οι θερμίδες που γλίτωσες (και τα χαμένα κιλά) είναι πολύ ενθαρρυντικά, όμως δεν πρέπει να είναι τα μόνα πράγματα που θα σε κινητοποιήσουν να κάνεις καλύτερες επιλογές. Το να θέτεις στόχους είναι μια ολόκληρη νοοτροπία. Βάλε στο μυαλό σου ότι δεν χρειάζονται πολλές θερμίδες για να δίνεις στο σώμα σου την ενέργεια που χρειάζεται, ώστε να σου γίνει καθημερινή συνήθεια.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ