2015-12-06 14:00:26
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΑΡΣΕΝΑΛ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Αρσεναλ νίκησε 3-1 την Σάντερλαντ στο Emirates και έρχεται στην Ελλάδα για τον... «τελικό» με τον Ολυμπιακό ανεβασμένη, αφού βρίσκεται πίσω μόνο από την Λέστερ.

Αν και το 3-1 δεν ήταν τόσο… εύκολο, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έκανε τη δουλειά εντός έδρας και εκμεταλλευόμενη τις απώλειες των πμάδων του Μάντσεστερ, βλέπει την πλάτη μόνο της τρομερής… Λέστερ που πάει τρένο.

Για τους "κανονιέρηδες" το σκορ άνοιξε ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ζοέλ Κάμπελ, ο οποίος ίσως έχει ήδη κερδίσει φανέλα βασικού για το μεγάλο ματς στο Φάληρο.

Επέστρεψε ύστερα από απουσία 1.5 μήνα ο Γουόλκοτ, ασίστ ξανά για τον Οζίλ, γκολ και αυτογκόλ από τον Ολιβιέ Ζιρού, με τον ορεξάτο Ράμσεϊ να διαμορφώνει το 3-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ετσι, η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες και πλησίασε και πάλι την κορυφή της βαθμολογίας, λίγες ημέρες πριν από το καθοριστικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μονρεάλ, Κονσιελνί, Μερτεζάκερ, Μπεγιερίν, Φλαμινί, Ράμσεϊ, Τσάμπερλεϊν (64’ Γουόλκοτ), Κάμπελ (76’ Γκιμπς), Οζίλ, Ζιρού (80’ Τσέιμπερς).

Σάντερλαντ (Σαμ Αλαρνταϊς): Παντιλιμόν, Κοάτες, Ο’ Σέι, Καμπούλ, Φαν Ανχολτ, Γιεντλίν, Μ’ Βιλά, Τοϊβόνεν (62’ Ρόντγουελ), Γουότμορ, Μπορίνι (67’ Ανταμ Τζόνσον), Φλέτσερ (67’ Λενς).

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ