2015-12-06 14:48:19
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΗΝ Bundesliga
Ηχηρή… σφαλιάρα για την Μπάγερν Μονάχου στο «Borussia Park» από την Γκλάντμπαχ.

Οι Βαυαροί ηττήθηκαν με 3-1 από τους γηπεδούχους και γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα στην Bundesliga. Ωστόσο, πρέπει να τονιεστεί, ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, είχε αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε σκορ και στην επανάληψη σημειώθηκαν και τα τέσσερα τέρματα. Η ομάδα του Σούμπερτ εκμεταλλεύτηκαν τα μεγάλα κενά που άφηναν οι πρωταθλητές Γερμανίας στην προσπάθειά τους να πιέσουν ψηλά και να βρουν πρώτοι δίχτυα. Έτσι, ο Βεντ άνοιξε το σκορ στο 54’ για την Γκλάντμπαχ. Τα «πουλάρια» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Στιντλ στο 66’ και έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Τζόνσον στο 68’.

Αυτό ήταν και το… τελειωτικό χτύπημα για την Μπάγερν η οποία πίεσε για να μειώσει στο σκορ και τελικά τα κατάφερε στο 81’ με τον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος στην 300ή συμμετοχή του έφτασε τα 105 γκολ με τη φανέλα των Βαυαρών.

Γκλάντμπαχ (Αντρέ Σούμπερτ): Ζόμερ, Βεντ, Ελβέντι, Κρίστενσεν, Κορμπ, Νόρντβαϊτ, Νταούντ (85' Σουλτς), Σάκα, Στιντλ (90+1' Αζάρ), Τζόνσον, Ράφαελ (88' Ντρμιτς).

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπενάτια, Μπόατενγκ, Μαρτίνεθ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο (66' Ρόντε), Βιδάλ, Κομάν, Μίλερ, Λεβαντόφσκι (75' Ριμπερί).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ