2015-12-06 22:56:06
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΑΟ... ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ... ΔΕΛΦΑΚΗ! *VIDEOS*
Ο Παναθηναϊκός σε ένα πολύ βαρετό ματς, με ελάχιστες φάσεις και μέτριο ρυθμό, κατάφερε να φύγει με τη νίκη με 0-1 από την Βέροια.

Πιο συγκεκριμένα την ώρα που ο... «χλωμός» Παναθηναϊκός πήγαινε καρφί για νέα γκέλα, ήρθε ο εορτάζων Νίκος Καρέλης να τον λυτρώσει στο 86’, βοηθώντας το "τριφύλλι" να... δραπετεύσει από τη Βέροια.

Πρώτη νίκη για τον Στραματσόνι στο πρωτάθλημα, που λογικά δεν θα έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, που παρουσιάστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς άνευροι και χωρίς φαντασία. Ουσιαστικά οι 2-3 πολύ μεγάλες φάσεις που έφτιαξαν προήλθαν από «δώρα» των αντιπάλων.

Ωστόσο, στο φινάλε του ματς και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, υπήρξε μία φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

Συγκεκριμένα, στο 92' ο Ναζλίδης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Τελάντερ...

Φυσικά δεν περιμένουμε να γίνει και... δίκη για την εν λόγω φάση αφού αυτή δεν αφορά τον Ολυμπιακό! Απλά μια επισήμανση για το πόσο πεντακάθαρα κερδίσει ο "αιώνια" αδικημένος ΠΑΟ!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης από την κάμερα της nova ΕΔΩ

Δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί το το πέναλτι που ζητάει η Βέροια!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ