2015-12-07 01:52:03
Φωτογραφία για ΑΘΗΝΑΙΟΥ : Ο ΚΟΟΥΤΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ...
Εκ των κορυφαίων στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ήταν ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού πέτυχε 10 πόντους ενώ είχε και 2 ασίστ και συνέχισε να αποδεικνύει ότι αποτελεί… αποκάλυψη για τους ερυθρόλευκους.

Ο Αθηναίου αναφέρθηκε στο καλό ποσοστό που έχει στα… μεγάλα σουτ τα οποία όποτε τα παίρνει σκοράρει, ενώ μίλησε για τους τραυματισμούς των ερυθρόλευκων, λέγοντας ότι ακόμα και με απουσίες ο Θρύλος θα πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει.

«Το έχω ξαναπεί και άλλες φορές ότι όταν μπαίνω στο παιχνίδι θέλω να έχω καλή ψυχολογία. Ο κόουτς μου έχει δώσει το ελεύθερο να παίρνω τα σουτ. Αυτό που μένει, είναι να ευστοχώ σε αυτά. Γενικά, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και όταν έρχεται η σωστή επιλογή να την παίρνω», σχολίασε αρχικά ο Αθηναίου σε ερώτηση για τα «μεγάλα» σουτ που παίρνει στα παιχνίδια.

Στη συνέχεια ο 27χρονος γκαρντ του Θρύλου τόνισε: «Ο Ολυμπιακός δυστυχώς ή ευτυχώς θα πρέπει να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει, είτε με απουσίες είτε όχι. Από τη στιγμή που ήρθαν κάποιοι τραυματισμοί για την ομάδα, έπρεπε να πάρουμε οι υπόλοιποι ευκαιρίες και παραπάνω αρμοδιότητες. Πιστεύω πως όσο η ομάδα κερδίζει, είμαστε χαρούμενοι. Περιμένουμε και τα παιδιά που είναι τραυματίες, να γυρίσουν για να είμαστε όλοι μαζί καλά και υγιείς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ