2015-12-07 14:00:34
Φωτογραφία για ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ Ο ΣΙΛΒΑ...
Σε νέα περίοδο αναμένεται να μπει ο Ολυμπιακός από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ως επί το πλείστων θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μάρκο Σίλβα και είναι απίθανο να πάρουν φέτος κάποια ευκαιρία. 

Οι περισσότεροι από τους παίκτες αυτούς ετοιμάζονται να φύγουν ως δανεικοί, μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο οποίος έχει μόλις λίγους μήνες στην ερυθρόλευκη ομάδα και η μεταγραφή του προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς στην όλη διαδικασία εμπλεκόταν και ο ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας άσσος Τζανδάρης ήρθε ως ελεύθερος στο Λιμάνι, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Δικεφάλου και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη το καλοκαίρι, καθώς ασκήθηκε έντονη κριτική στην διοίκηση, για τις λάθος διαχειρίσεις που οδήγησαν τον παίκτη στην ομάδα του Ολυμπιακού. 

Ο Τζανδάρης όμως, από νωρίς κιόλας, έδειξε πως δεν «χωράει» στα σχέδια του Μάρκο Σίλβα, καθώς ο προπονητής έκρινε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά, για να μπορέσει να τα καταφέρει να ανταπεξέλθει στους υψηλούς στόχους της ομάδας και για αυτό είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα ως δανεικός. 

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να πάρει ματς στα πόδια του, καθώς ο προπονητής τον απέκλεισε και από την αναμέτρηση του Κυπέλλου στο Αίγιο, όπου θα μπορούσε ίσως να δοκιμαστεί. Ο παίκτης δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα, καθώς ήδη εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από δύο συλλόγους της Σούπερ Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ