2015-12-07 20:20:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Βοηθήστε μας να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα στην οδό Νοταρά
Τον χάρο με τα μάτια τους βλέπουν καθημερινά οι κάτοικοι της Αγυιάς, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Έλληνος Στρατιώτου, Νοταρά και Κωστή Παλαμά.

Τα τροχαία που έχουν σημειωθεί στην περιοχή είναι δεκάδες, πολλά από αυτά μάλιστα θανατηφόρα.

Σημείο αναφοράς, το τετράγωνο γύρω από την πλατεία της Παναχαϊκής, αλλά και την πλατεία Κύπρου.

Η έλλειψη φωτεινών σηματοδοτών στις διασταυρώσεις και η ελλιπή σήμανση γιγαντώνουν το πρόβλημα, ενώ όποιος θέλει να περάσει κάποια από τις εν λόγω διασταυρώσεις θα πρέπει πρώτα να κάνει το… σταυρό του.

Πρόσφατο παράδειγμα, το προχθεσινό τροχαίο ατύχημα για μητέρα και γιο, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, όταν βρέθηκαν στο έδαφος τραυματισμένοι, από αυτοκίνητο που ο οδηγός του παραβίασε το «στοπ» που δεν υπήρχε, στην οδό Κωστή Παλαμά.

«Πόσα ασθενοφόρα έχουμε δει εδώ δεν λέγεται. Ακούμε «μπαμ» και βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας τρομαγμένοι να δούμε τι συνέβη. Ξέρουμε πως κάποιο τροχαίο θα είναι. Φοβόμαστε βέβαια μήπως σε κάποιο από αυτά δούμε τα παιδιά μας», τονίζουν με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους οι κάτοικοι της περιοχής.

«Να επέμβουν οι αρμόδιοι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Βοηθήστε μας. Θα θρηνούμε συνεχώς αθώα θύματα. Να βάλουν φανάρια και σημάνσεις», προσθέτουν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ