2015-12-07 20:44:28
Φωτογραφία για Σύλλογος ΝΟΣΗΛΕΙΑ: Χριστουγεννιάτικο παζάρι και Ραδιομαραθώνιος στον ΑLPHA 989 [photos]
Με σύνθημα «Στηρίζουμε το δικαίωμα στην αξιοπρεπή νοσηλεία» αρχίζει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, ο Ραδιομαραθώνιος που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» και ο ραδιοφωνικός σταθμός ALPHA 989 με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων Με τα ραδιοφωνικά κύματα οι ακροατές θα ταξιδέψουν σ’ ένα μαραθώνιο πρόγραμμα με εκλεκτούς καλεσμένους, μαρτυρίες εθελοντών και φίλων που επί πολλά χρόνια προσφέρουν την στήριξη τους στις δράσεις του Συλλόγου μας.

Από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ το πρόγραμμα του σταθμού θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του ραδιομαραθωνίου και θα μεταδίδεται ζωντανά από την πλατεία Συντάγματος.

Σκοπός της ενέργειας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη βελτίωση και συνέχιση των δράσεων του Συλλόγου και η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση των πολιτών για το έργο του Συλλόγου μας.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος που υλοποιεί ο Σύλλογος και αφορά στις δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλείες από γιατρούς και νοσηλευτές σε ασθενείς που βοηθά ο Σύλλογος.


Ο Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» είναι ένα πιστοποιημένο, φιλανθρωπικό Σωματείο που από το έτος 2001 παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ στο σπίτι σε ασθενείς που είναι κλινήρεις ή δύσκολα μετακινούνται και είναι οικονομικά αδύνατοι.

Στα πλαίσια της αξιοπρεπούς νοσηλείας για τις ευπαθείς ομάδες, o Σύλλογος ανέπτυξε και άλλες δράσεις όπως: Υπηρεσία Στήριξης του Μοναχικού Ασθενή, Δανειστική Αποθήκη νοσηλευτικών/ ορθοπεδικών υλικών & βοηθημάτων, Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο για ανασφάλιστους κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.nosilia.org.gr

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους με τους εξής τρόπους:

Με SMS γράφοντας τη λέξη ΝΟΣΗΛΕΙΑ ή NOSILIA και αποστολή στο 54234

(με χρέωση 1,23 € (με ΦΠΑ) για συνδρομητές Cosmote, Vodafone & Wind)

Καλώντας από σταθερό ή κινητό στο 9011 405 515

(Mediatel χρέωση σταθ. 3,08 € – κιν. 3,10 € (με ΦΠΑ) - Γραμμή παραπόνων: 2142148020

ALPHA bank 298 00 2002 004 721- IBAN GR9101402980298002002004721

O Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10,11 & 12 Δεκεμβρίου 2015, ώρες 9:00 – 21:00.

Στο Παζάρι θα βρείτε προϊόντα της φύσης, χειροποίητες κατασκευές, σπιτικές λιχουδιές, παραδοσιακά γλυκά, ποτά, είδη καθημερινής χρήσης καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές!

Προσφέροντας είδη ή αγοράζοντας τα προϊόντα που επιμελήθηκαν οι εθελοντές του Συλλόγου συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος «Νοσηλεία» για να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.nosilia.org.gr

Σας περιμένουμε!!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ