2015-12-08 00:48:17
Φωτογραφία για Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Ο ΟΤΕ TV ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων σε UEFA Champions League & UEFA Europa League, όπου φυσικά ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Η δράση κορυφώνεται και η τελευταία αγωνιστική των ομίλων σε UEFA Champions League & UEFA Europa League αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στην προσπάθεια των ομάδων να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τα βλέμματα όλων στρέφονται στην προσπάθεια του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού στην καθοριστική αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λινγκ θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός που την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου υποδέχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Άρσεναλ θέλοντας να επαναλάβει το θρίαμβο του Λονδίνου και να διασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.


Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στις 21.45 από το OTE SPORT 2HD, ενώ από τις 20.00 η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Τάσο Κολλίντζα και Βασίλη Σαμπράκο, θα καλύψει όλα τα τελευταία νέα με πλούσιο ρεπορτάζ από τα δύο στρατόπεδα πριν τον αγώνα. Στις 23.45, στη συνέχεια της εκπομπής, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και ανάλυση των επίμαχων φάσεων που έκριναν το αποτέλεσμα τόσο για τον αγώνα του Ολυμπιακού όσο και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Η αγωνιστική δράση για το UEFA Champions League αυτή την εβδομάδα ξεκινάει από την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου με τα κανάλια OTE SPORT να μεταδίδουν ζωντανά και αποκλειστικά 7 αγώνες. Ξεχωρίζουν, από τον 2ο όμιλο, οι αγώνες Βόλφσμπουργκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21.45, OTE SPORT 2HD) -όπου ο απεσταλμένος του OTE TV Σωτήρης Κωσταβάρας θα αναλύσει όλα τα δεδομένα του ομίλου- Αϊντχόφεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45, OTE SPORT 3HD), για τον 4ο όμιλο, οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ (21.45, OTE SPORT 5HD) - με απεσταλμένο στην Αγγλία τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο- και Σεβίλη-Γιουβέντους (21.45, OTE SPORT 6HD) και για τον 1ο Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλμε (21.45, OTE SPORT 7HD), ενώ για την κορυφή του 3ου ομίλου η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45, OTE SPORT 4HD).

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, εκτός από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, αμφίρροπος και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αναμένεται επίσης ο αγώνας της Τσέλσι με την Πόρτο (21.45, OTE SPORT 3HD), ενώ για τον 5ο όμιλο διεξάγονται οι συναντήσεις Λεβερκούζεν-Μπαρτσελόνα (21.45, OTE SPORT 5HD) και Ρόμα-Μπάτε Μπορίσοφ (21.45, OTE SPORT 6HD). Για τον 8ο όμιλο μένει διαθέσιμο ένα εισιτήριο με τις Βαλένθια και Γάνδη να διεκδικούν την 2η θέση πίσω από την αήττητη μέχρι στιγμής Ζενίτ. Στις 21.45 στο OTE SPORT 7HD θα προβληθεί η αναμέτρηση Γάνδη-Ζενίτ και στο OTE SPORT 8HD ο αγώνας Βαλένθια-Λυών.

Και τις δύο ημέρες με αγωνιστική δράση, η εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» σε αφήγηση του Μιχάλη Τσόχου μας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων. Η έναρξη της εκπομπής γίνεται στις 21.45 στο OTE SPORT 1HD και η λήξη με το τελευταίο σφύριγμα διαιτητή στον αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

UEFA EUROPA LEAGUE

Με 14 live, αποκλειστικές μεταδόσεις την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου ο ΟΤΕ ΤV προσφέρει πλούσιο θέαμα και από το UEFA Europa League.

H έναρξη γίνεται στις 18.30, με την εκπομπή «UEFA Europa League Show», όπου ο Στέφανος Αβραμίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση και οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Πάνος Βόγλης τον σχολιασμό, καλύπτοντας όλη τη δράση των αγώνων της διοργάνωσης.

Μπορεί ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης να μην εξασφάλισαν την πρόκριση, όμως η τελευταία αγωνιστική περιλαμβάνει αγώνες κόντρα σε παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με μεγάλο ενδιαφέρον. Στις 20.00 η Ντόρτμουντ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (OTE SPORT 2HD) και στις 22.05 ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί την Σάλκε (OTE SPORT 3HD).

Από τις άλλες αναμετρήσεις που αρχίζουν στις 20.00, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Σιόν-Λίβερπουλ (OTE SPORT 3HD), Φενέρμπαχτσε-Μόλντε (ΟΤΕ SPORT 4HD), Σλόβαν Λίμπερετς-Μαρσέιγ (OTE SPORT 5HD), Μίντιλαντ-Μπριζ (OTE SPORT 6HD), Άγιαξ-Σέλτικ (OTE SPORT 7HD) και Νάπολι-Λέγκια Βερσοβίας (OTE SPORT 8HD).

Στις 22.05 εκτός από την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Σάλκε, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες Τότεναμ-Μονακό (OTE SPORT 2HD), ΑΠΟΕΛ-Σπάρτα Πράγας (OTE SPORT 4HD), Φιορεντίνα-Μπελενένσες (OTE SPORT 5HD), Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπεσίκτας (OTE SPORT 6HD), Παρτιζάν-Αουγκσμπουργκ (OTE SPORT 7HD) και Άντερλεχτ-Γκάραμπαγκ (OTE SPORT 8HD).

*** Οι ώρες έναρξης, είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν από τους διοργανωτές των αγώνων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ