2015-12-08 09:53:10
Φωτογραφία για «ΣΑΡΩΤΙΚΟ» ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ!
Με αποστολή «μαμούθ» αποτελούμενη από 55 αθλητές έλαβε μέρος ο Ολυμπιακός στους αγώνες κλειστής Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη υπό την αιγίδα της All About Sport. Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές διέπρεψαν με την παρουσία τους στη διοργάνωση και «σάρωσαν» τα μετάλλια κατακτώντας 12 στο σύνολο, εκ των οποίων 4 χρυσά, 5 αργυρά και 3 χάλκινα. Από τις εξαιρετικές επιδόσεις ξεχώρισαν αυτές του Γιάννη Αριστείδη που σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία 20-21 και των Γιάννη Αριστιάδη, Παναγιώτη Παρακοίλας, Γιώργο Μπεγνή και Τάσου Τσάτη που επίσης «έσπασαν» το Πανελλήνιο Ρεκόρ στην Σκυταλοδρομία Ανδρών.

Για...1 δευτερόλεπτο η Αγγελοπούλου!

Εξαιρετική ήταν και η επίδοση της Αθηνάς Αγγελοπούλου που αναδείχθηκε 1η στην κατηγορία 20-21. Η αθλήτρια του Θρύλου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε μια ανάσα από την κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ το οποίο δεν «έσπασε» για ένα δευτερόλεπτο!


Οι επιτυχίες που πραγματοποίησε οι ερυθρόλευκοι αθλητές ήρθαν να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και στο τμήμα Κωπηλασίας. Γεγονός που γίνεται αντιληπτό και από την συμμετοχή...ρεκόρ με 55 αθλητές η οποία είναι η μεγαλύτερη που έχει λάβει μέρος ποτέ σε τέτοιου είδους αγώνες.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής.

Χρυσά (4):

1η στην κατηγορία 20-21: Αγγελόπουλου Αθήνα

1ος στην κατηγορία 20-21: Αριστιάδης Γιάννη

1ος στην κατηγορία 25-30: Μανιφάβας Κωνσταντίνος

1οι Σκυταλοδρομία Ανδρών: Αριστιάδης Γιάννης Παρακοίλας Παναγιώτης Μπεγνής Γιώργος Τσάτης Τάσος.

Αργυρά (5):

2ος στην κατηγορία 20-21: Παρακοίλας Παναγιώτης

2η στην κατηγορία 30+: Καλατζή Άννα

2ος στην κατηγορία 16-18: Δρόσος Ηλίας

2ος στην κατηγορία 14-15: Ευκαρπίδης Ηλίας

2ος στην κατηγορία 14-15: β' σειρά: Βενεκές Γιώργος

Χάλκινα (3):

3η στην κατηγορία 16-18: Κοντραφούρη Νεφέλη

3η στην κατηγορία 16-18 β σειρά: Μπαλαχτάρη Δέσποινα

3ος στην κατηγορία 20-21: Στυλιανουδάκης Βαγγέλης

Δηλώσεις προπονητικού επιτελείου

Τάσος Βουγίδης (Έφορος Ναυταθλητικών Τμημάτων Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.): «Η ομάδα έκανε απίστευτα πράγματα. Έσπασε δύο πανελλήνια ρεκόρ και βρέθηκε πολύ κοντά να σπάσει και το τρίτο, σε όλες τις κατηγορίες είχαμε διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την δουλειά που κάνουν οι προπονητές μας».

Τάκης Λιβανός (προπονητής αγωνιστικού): «Τα παιδιά πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Περίμενα να δω κάποια πράγματα τα οποία και είδα. Δείξαμε θετικά δείγματα για το μέλλον. Ο Ολυμπιακός σταθεροποιείται στην ελιτ του αθλήματος».

Δημοσθένης Κούβαρης (προπονητής Ακαδημιών): «Σημειώσαμε τα καλύτερα αποτέλεσματα για το κλείσιμο της χρονιάς των Ακαδημιών. Τα παιδιά μας έδειξαν πείσμα και αγωνιστικό πάθος ενόψει του νέου προγράμματος που θα ακολουθήσουν τη φετινή σεζόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ