2015-12-08 10:31:32
Φωτογραφία για Υπουργείο Υγείας: Επιχορήγηση 259 δομών Ψυχικής Υγείας νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου
Με το ποσό των 3,1 εκατομμυρίων ευρώ επιχορηγούνται από το υπουργείο γείας 259 μονάδες Ψυχικής Υγείας, οι οποίες ανήκουν σε 63 νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου.

IATRONET.GR

Με το ποσό των 3,1 εκατομμυρίων επιχορηγούνται από το υπουργείο Υγείας μονάδες Ψυχικής Υγείας νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Η επιχορήγηση αφορά υπηρεσίες που έχουν παρασχεθεί από 259 μονάδες σε όλη τη χώρα, οι οποίες ανήκουν σε 63 νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, για τον μήνα Οκτώβριο του 2015.

Συγκεκριμένα, αφορά την κάλυψη των δαπανών που είναι επιλέξιμες με βάση τις ισχύουσες διατάξεις περί κοστολόγησης των υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας.

Όπως αναφέρει σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, οι φορείς – οι οποίοι παρατίθενται πιο κάτω - υποχρεούνται να τηρούν τις προϋποθέσεις κάλυψης δαπανών που υπολογίζονται με βάση την κοστολόγηση των υπηρεσιών.

Το συνολικό χρηματικό ποσό που διατίθεται, ως έναντι, βάσει αναγνωρισθέντων στοιχείων κίνησης ωφελουμένων μηνός Οκτωβρίου 2015, ανέρχεται σε 3.109.265,00 ευρώ.

Δ.Κ.

Επιπλέον Πληροφορίες

Πίνακας επιχορήγησης δομών Ψυχικής Υγείας
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ