2015-12-08 12:38:05
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ!
Αν και δεν ήταν μέσα στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα σε πολλά παιχνίδια δεν σημαίνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον έχει στα υπ' όψιν του. 

Ο λόγος για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό Δημήτρη Κολοβό, που αν και δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Πορτογάλου προπονητή, κατάφερε να τον εντυπωσιάσει με την ταχύτητά του, την τεχνική και τη δουλειά του στις προπονήσεις.

Ο 22χρονος είναι χαμηλών τόνων και είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει στην ομάδα του Ολυμπιακού. Η ευκαιρία του δόθηκε στο ματς με τον Παναιγιάλειο για το κύπελλο και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο καθώς πέτυχε το πρώτο του γκολ, ένα πολύ όμορφο γκολ με λόμπα. Εκτός από αυτό το παιχνίδι έπαιξε και σε άλλους δύο αγώνες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, συγκεντρώνοντας συνολικά 118 λεπτά αγώνα και σημειώνοντας ένα τέρμα.

Συγκριτικά με άλλους παίκτες ο Κολοβός είναι ψηλά στην προτίμηση του Σίλβα, όπως και οι Τσιμίκας και Βούρος. Ο Πορτογάλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, έχει καταφέρει να αναδείξει πολλούς παίκτες και το ίδιο θέλει να κάνει και στην ομάδα του Ολυμπιακού, με το νεαρό ποδοσφαιριστή να αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα τόσο του προπονητή όσο και της ίδιας της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ