2015-12-08 13:18:06
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΒΕΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ Η... ΕΚΠΛΗΞΗ
Τα τελικά του πλάνα λίγο πριν πετάξει για την Ελλάδα και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καταστρώνει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Οι παίκτες της Άρσεναλ θα προπονηθούν στο προπονητικό τους κέντρο στο Colney πριν πετάξουν το απόγευμα για την χώρα μας για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα ματς που θα τα παίξουν όλα για όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι, αναζητώντας νίκη με δύο τέρματα διαφορά ή τουλάχιστον τρία γκολ για να τσεκάρει αυτή το εισιτήριο της πρόκρισης.

Η τελευταία προπόνηση θα κρίνει ουσιαστικά τα τελικά πλάνα του Αλσατού τεχνικού για την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Βενγκέρ να μην έχει και πολλές... επιλογές από τον αριθμό των τραυματισμών που έχουν προκύψει.

Ο Τσεχ κάτω από τα δοκάρια και η τετράδα των Μονρεάλ, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί και Μπεγερίν μοιάζει σταθερή, αν και υπάρχει η πιθανότητα χρησιμοποιήσει τον Γκιμπς έναντι του Μονρεάλ στο αριστερό άκρο της άμυνας.


Από εκεί και πέρα στα χαφ το λογικό σενάριο είναι να ξεκινήσει η τριάδα των Φλαμινί, Ράμσεϊ και Οζίλ, όπως στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Σάντερλαντ. Εκεί όμως ο Βενγκέρ ίσως επιφυλάσσει μία... έκπληξη, που θα έχει να κάνει, αν επαληθευτεί, με τη χρησιμοποίηση του Κάλουμ Τσέιμπερς.

Ο τελευταίος μπορεί να λογίζεται ως μπακ, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει και ως χαφ, και ο Βενγκέρ τον έχει προετοιμάσει στις προπονήσεις και στα ματς της ομάδας Κ21 στον χώρο της μεσαίας γραμμής, βλέποντας τις επιλογές στον χώρο του κέντρου να... λιγοστεύουν από τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα του. Έτσι θα μπορούσε να επιλέξει τον Τσέιμπερς ως αμυντικό χαφ και μπροστά του, τους Ράμσεϊ και Οζίλ, που συνδυάστηκαν εξαιρετικά το Σάββατο με τη Σάντερλαντ.

Όσον αφορά την τριάδα μπροστά, ο Ζιρού θα είναι στην κορυφή ενώ στα άκρα τρεις παίκτες «παίζουν» για δυο θέσεις. Τσάμπερλεϊν, Κάμπελ και Γουόλκοτ είναι οι επιλογές του Βενγκέρ, με τους επικρατέστερους για να ξεκινήσουν να είναι οι Κάμπελ και Γουόλκοτ.

Ο πρώτος δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ο δεύτερος επιστρέφει από τραυματισμό και ανεβάζει στροφές με την ταχύτητά του να αποτελεί ισχυρό χαρτί για τον Βενγκέρ. Άλλωστε ο Γουόλκοτ πήρε τριάντα λεπτά στα πόδια του, μπαίνοντας ως αλλαγή στο ματς με τη Σάντερλαντ και ίσως ο προπονητής της Άρσεναλ καταλήξει στη χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα στο αυριανό καθοριστικό ματς με τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ