2015-12-08 15:15:05
Φωτογραφία για ΤΟ... ΞΕΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ!
Στο ημίχρονο του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό ο Ντα Κόστα είχε μία ενόχληση στον προσαγωγό. Σε συνεννόηση με τον προπονητή και το ιατρικό επιτελείο αποφασίστηκε να συνεχίσει στον αγώνα και τελικά αντικαταστήθηκε στο 80’ από τον Μποτία.

Οι ενοχλήσεις του συνεχίστηκαν και την Κυριακή (6/12) εκφράστηκε η ανησυχία ότι είναι πιθανό να χάσει το μεγάλο ματς με την Άρσεναλ. Χθες (7/12) εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας και όπως φαίνεται θα συμμετέχει κανονικά στο αυριανό ματς (9/12, 21:45). Περιμένουμε να δούμε αν θα ξεκινήσει στην αρχική εντεκάδα, με τον Μποτία να διεκδικεί θέσει βασικού, αν και δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο Σίλβα δεν έκανε κάποια άλλη δοκιμή, καθώς κανένας από τους παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Πανθρακικό δεν ήταν έτοιμος, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι. Στην τελευταία σημερινή (8/12) προπόνηση στο Ρέντη θα αποφασίσει ο προπονητής με ποιους θα ξεκινήσει όπως συνηθίζει κάθε φορά την παραμονή των ευρωπαϊκών αγώνων (και όχι του Πρωταθλήματος) να καταλήγει στην ενδεκάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ