2015-12-09 10:08:05
Φωτογραφία για Ανακοίνωση του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ αναφορικά με τα γεγονότα στην Ειδομένη
H κατάσταση στην Ειδομένη διαμορφώνεται εκτός ελέγχου... Η συνεχής συσσώρευση μεταναστών και προσφύγων διαφορετικής εθνικής προέλευσης δημιουργεί το υπόβαθρο για βίαιες συγκρούσεις που ξεσπούν κατά διαστήματα εντός των ομάδων αυτών. 

Η παραμονή τους στους υπαίθριους χώρους της περιοχής και η επίμονη άρνησή τους να επαναπροωθηθούν στην Αθήνα δυναμιτίζει τις προσπάθειες για εξομάλυνση της κοινωνικής κρίσης. 

Παράλληλα οι κάτοικοι της περιοχής διαβιούν σε ένα καθεστώς ανασφάλειας, καθώς σχεδόν καθημερινά καταγράφονται εισβολές σε σπίτια και απόπειρες ληστειών.

Το κέντρο λήψης αποφάσεων στην Αθήνα, και συγκεκριμένα ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ.Τόσκας, δηλώνουν ηχηρά Απόντες. Η αδυναμία της Αστυνομίας , λόγω της έλλειψης προσωπικού, να διαφυλάξει την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα της Κρατικής Διακυβέρνησης.


Όταν Εθνικό Κράτος δε εστιάζει στην προστασία των Πολιτών του τείνει να χαρακτηριστεί ανεπαρκές με προοπτικές αποδόμησης των βασικών λειτουργιών του. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραδίδει επιτυχώς μεθόδους ακυβερνησίας και επιπόλαιων χειρισμών σε σοβαρά θέματα τόσο εσωτερικής όσο και εξωτερικής πολιτικής, όπως είναι αυτό της αυξανόμενης ροής μεταναστών και προσφύγων.

Το κόμμα Ελληνικό Όραμα καταγγέλλει τα «υπευθυνοανεύθυνα» κυβερνητικά στελέχη ως ανίκανα για την διατήρηση της ασφάλειας των Ελλήνων Πολιτών, δηλώνει άγρυπνος παρατηρητής των εξελίξεων και παράλληλα στηρίζει όλες τις ενέργειες των κατοίκων της ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ που θα λάβουν χώρα σήμερα εκεί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ