2015-12-10 18:34:53
Φωτογραφία για Ο παππούς αναγνώρισε τη γυναίκα που τον είχε κλέψει - Δείτε τι έγινε μετά...
Δεν φτάνει που έκλεψε τον παππού, αλλά τον απειλούσε και τον έβριζε, γιατί την κατήγγειλε στους αστυνομικούς Ότι οι γυναίκες ρομά έχουν ρημάξει στο κλέψιμο τους ηλικιωμένους στην πλατεία Πάρκου, δεν αποτελεί είδηση πλέον, αφού είναι μέσα στην καθημερινότητα. Το σημερινό περιστατικό όμως μας έκανε τρομερή εντύπωση για το θράσος της "κυρίας" και αυτών που τη συνόδευαν.

Ένας παππούς αναγνώρισε στο πρόσωπο μιας νεαρής ρομά τη γυναίκα που του είχε κλέψει το πορτοφόλι με 300 ευρώ. Όταν την είδε πήγε στον αστυνομικό της τροχαίας που ήταν στην πλατεία και το κατήγγειλε.

Εκείνος ζήτησε από τη γυναίκα να τον ακολουθήσει και ζήτησε να έρθουν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., αλλά και περιπολικό για να πάρει τη γυναίκα με τον παππού στο αστυνομικό μέγαρο για να δώσει κατάθεση ο παππούς και να γίνει η μήνυση.

Στο διάστημα που μεσολάβησε μεχρι να έρθει περιπολικό για αν τους πάρει, η νεαρή ρομά εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον παππού με ακατονόμαστες φράσεις και απειλές. Σε λίγη ώρα είχαν κυκλώσει τον παππού και άλλοι ρομά, οι οποίοι ήταν παρέα με την "κυρία" και απειλούσαν τον ηλικιωμένο με σκοπό να τον φοβίσουν και να μην καταθέσει μήνυση.

Ο παππούς ωστόσο επέμενε, αφού ήταν απόλυτα βέβαιος, ότι στο πρόσωπο της νεαρής ρομά είχε αναγνωρίσει την κλέφτρα που του είχε πάρει το πορτοφόλι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ