2015-12-10 19:20:14
Φωτογραφία για Εντυπωσιακή έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Τρίπολη
Παρά το κρύο που επικρατούσε στην Τρίπολη το βράδυ της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου... πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία Πετρινού για να παρακολουθήσει την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων «Treeπολη» στον Δήμο Τρίπολης.

Λίγο μετά τις 19:00 ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για το πλούσιο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος στο πλαίσιο και της υποψηφιότητας της Τρίπολης ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Οι παρευρισκόμενοι μετρώντας αντίστροφα μαζί με τον κ. Παυλή έδωσαν το πρόσταγμα να φωταγωγηθεί το πανύψηλο έλατο της πλατείας Πετρινού δίνοντας μια πιο γιορτινή νότα σε ολόκληρη την πόλη, καθώς φωταγωγήθηκε από άκρη σε άκρη ολόκληρη η Τρίπολη.

Η πλατεία γέμισε με παιδικές φωνούλες, και τα παιδιά έμπαιναν στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού διασκεδάζοντας μαζί με τους ηθοποιούς από το Θέατρο του Δρόμου, υπό τη μουσική της Δημοτικής Φιλαρμονικής και τις μελωδικές φωνές των τμημάτων των παιδικών χορωδιών από τη Χορωδία Τρίπολης και Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης τα οποία είχαν επιμεληθεί οι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και οι μαθητές των σχολείων.


Φυσικά από μία τέτοια λαμπερή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του τα οποία έδωσαν χαρά στα παιδιά της πόλης.

Ας απολαύσουμε τις μέρες αυτές των Χριστουγέννων στην γιορτινή Τρίπολη και ας παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του Δήμου, οι οποίες έχουν σχεδιασθεί και για τους μικρούς και για τους μεγάλους.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ