2015-12-11 02:04:17
Φωτογραφία για Χάος στο ΚΑΤ από τον απολυμένο διοικητή! Μπλόκαραν τα χειρουργεία
Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μια απίστευτη κατάσταση σε βάρος των ασθενών δημιουργήθηκε το πρωί της Πέμπτης σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας το ΚΑΤ.

Την ώρα που ασθενείς είχαν ετοιμασθεί και ήταν έτοιμοι να μπουν στο χειρουργείο για την προγραμματισμένη τους επέμβαση, πάγωσαν τα πάντα στο νοσοκομεία.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr ο απερχόμενος διοικητής του νοσοκομείου αρνήθηκε να υπογράψει ώστε να ξεκινήσουν τα χειρουργεία με αποτέλεσμα ασθενείς που βρισκόταν ήδη στην διαδικασία της αναμονής να …κολλήσουν στον προθάλαμο των χειρουργικών αιθουσών.

Στο νοσοκομείο προκλήθηκε αναστάτωση αφού είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο σε δημόσιο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ο διοικητής παρά τις πιέσεις τουιατρικού προσωπικού αρνιόταν να δώσει το πράσινο φως.

Χρειάστηκε τελικώς να επέμβει ο αναπληρωτής διοικητής επίσης υπό αποχώρηση μετά τις τελευταίες αλλαγές στις διοικήσεις, για να ξεκινήσουν κανονικά τα χειρουργεία.

Πληροφορίες του HealthReport.gr τονίζουν ότι ο αναπληρωτής διοικητής επικοινώνησε με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον ενημέρωσε σχετικά ενώ τόνισε πως ο πολιτικός του πολιτισμός δε θα του επέτρεπε να αφήσει να καταρρεύσει το νοσοκομείο.

Έτσι με την υπογραφή του αναπληρωτή διοικητή ξεκίνησαν τελικώς μετά από περίπου 1,5 ώρα οι χειρουργικές επεμβάσεις στο ΚΑΤ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ