2015-12-11 05:07:11
Φωτογραφία για Ανακοίνωση του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ αναφορικά με τον διωγμό 50 διοικητών των νοσοκομείων
Ή αρετή της αξιοκρατίας ,που ευαγγελιζόταν προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να υφαρπάξει την ψήφο του... Ελληνικού Λαού, δείχνει να φθίνει στην παρούσα πολιτική πραγματικότητα της πρώτη φοράς Αριστερά.

Σε συνέχεια των διορισμών οικείων συγγενικών προσώπων μια ακόμα πράξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει την αποκλίνουσα από τις προεκλογικές δηλώσεις πολιτική βούληση. Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με τις κατά τόπους αρμόδιες ΥΠΕ να προβούν σε μια πρωτόγνωρα ταχεία αξιολόγηση των Διοικητών νοσοκομείων του ΕΣΥ, διαιωνίζει ένα καθεστώς κρατικού αυταρχισμού. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι μια παρόμοια προσπάθεια στο παρελθόν από τον υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή είχε ανασταλεί. 

Η διάθεση της κυβέρνησης να ισχυροποιήσει το κρατικό μηχανισμό με προσφιλή σε αυτήν στελέχη είναι πρόδηλη και δημιουργεί ανησυχίες για την πορεία αναβάθμισης της Δημόσιας Διοίκησης. 

Τα κόμμα Ελληνικό Όραμα δηλώνει την αντίθεσή του σε αυτήν την πολιτική τακτική και διαβεβαιώνει τους Έλληνες Πολίτες ότι θα αποκαταστήσει κάθε αδικία που έχει ασκηθεί εις βάρος τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ