2015-12-11 10:46:06
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της
Στην εκπομπή και στις δημόσιες εμφανίσεις της η Φαίη Σκορδά συνεργάζεται με τους... καλύτερους μακιγέρ και κομμωτές. Από τον Δημήτρη Γιαννέτο, συνεργάτη και φίλο της από την εποχή του Alter, που σήμερα ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες (επιμελείται μακιγιάζ και μαλλιά σε διεθνείς σταρ, όπως η Maria Menounos, η Chiara Ferragni, αλλά και η Caitlyn Jenner), μέχρι το σημερινό της συνεργάτη make-up artist, Γιάννη Σίσκο, που έχει δουλέψει για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και το hairstylist Χρήστο Μπαϊραμπά που έχει ξεχωρίσει για τα πολύ μοντέρνα μαλλιά που κάνει τόσο σε διάσημους πελάτες του όσο και σε editorial μόδας.

Ωστόσο, αυτό που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς, αν δεν έχει γνωρίσει τη Φαίη, είναι πως, έχοντας παρακολουθήσει τόσα χρόνια όλους αυτούς τους beauty experts, πλέον ξέρει να μακιγιάρεται και μόνη της σαν επαγγελματίας. Προσωπικά έχω εντυπωσιαστεί με τις γνώσεις της στο contouring, τον τέλειο τρόπο που ξέρει να κάνει περίγραμμα χειλιών δίνοντας έξτρα ζουμερό αποτέλεσμα, την άνεσή της να βάζει σε χρόνο-ρεκόρ ψεύτικες βλεφαρίδες, τα tips της για φρεσκάδα στο δέρμα, σωστό καθαρισμό, αλλά και τη «σπιτική» γυμναστική που κάνει κάθε καλοκαίρι για μισή ωρίτσα κάθε πρωί κι έχει άμεσο και εμφανές αποτέλεσμα
. Συνήθειες ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα, για τις οποίες οι φίλες της πάντα τη ρωτάνε κι εκείνη πρόθυμα μοιράζεται τα «τρικ» της.

Η ιδέα να το κάνει όλο αυτό κάπως πιο οργανωμένα ξεκίνησε την εποχή που ήταν έγκυος στον Γιαννάκη της, όταν είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Τότε είχε λατρέψει τα βιντεάκια ομορφιάς που έβλεπε στο YouTube. Πέντε χρόνια και δύο παιδιά μετά, κατάφερε να κάνει την ιδέα… κανάλι κι αυτό το αγαπημένο κοριτσίστικο χόμπι της πήρε «σάρκα και οστά»: το ολόφρεσκο Fay’s Beauty Tips στο YouTube εδώ και λίγες μέρες είναι στο διαδικτυακό «αέρα» έχοντας ήδη αποκτήσει ορκισμένες fans. «Eδώ και μια δεκαετία σχεδόν, μέσα από τις εκπομπές που παρουσιάζω, προβάλλουμε γυναικεία θέματα, που πάντα ήταν τα αγαπημένα μου, τα έψαχνα πολύ και ήθελα να έχουν μια πολύ ξεχωριστή πρόταση, ένα ιδιαίτερο tip για την τηλεθεάτρια, που να είναι χρηστικό και αποτελεσματικό. Από τα θέματα, αυτά, λοιπόν, πάντα «κρατούσα» τις καλύτερες συμβουλές. Τις εφάρμοζα στην καθημερινότητά μου, έβαζα σε κάποιες και τη δική μου πινελιά. Εύκολα και δοκιμασμένα tips για την ομορφιά, που καιρό τώρα ήθελα να μοιραστώ μέσα από χρηστικά βιντεάκια. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Fay’s Beauty Tips στο YouTube. Είναι κάτι που αγάπησα από την πρώτη στιγμή, γιατί είναι σαν να είμαστε μαζί, μια παρέα από κορίτσια» μου λέει χαμογελώντας.

Της ζητάω να μοιραστεί μαζί μας κάποια από τα «μαγικά» τρικ της. «Κάποια από αυτά τα έδειξα ήδη στο πρώτο βίντεο που βγήκε με tips για juicy κόκκινα χείλη. Ένα βασικό “κόλπο” για να μένει σταθερό το κραγιόν για περισσότερες ώρες, ό,τι χρώμα κι αν επιλέξεις, είναι να ταμπονάρεις τα χείλη με λίγο από το make-up που χρησιμοποιείς και για το πρόσωπο. Όσον αφορά το περίγραμμα, όλες οι γυναίκες θέλουμε λίγο πιο ζουμερό αποτέλεσμα. Όμως εκεί κινδυνεύεις να βγάλεις το μολύβι πολύ έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών και το αποτέλεσμα να είναι ένα… χαμόγελο Τζόκερ. Το μολύβι χειλιών μπορείς να το “βγάλεις λίγο έξω” μόνο στο πάνω μέρος που σχηματίζεται η καρδιά του άνω χείλους, όπως και στην κάτω καμπύλη του κάτω χείλους, αλλά ποτέ στο πλάι» μου εξηγεί. Ένα ακόμα τρικ της για έξτρα λάμψη και όγκο στα χείλη είναι η γκλίτερ σκιά. «Βάζεις λίγη ποσότητα και την τοποθετείς ταμποναριστά με το δάχτυλό σου στο εσωτερικό του πάνω και κάτω χείλους, πάνω από το λιπ γκλος για να ενσωματωθεί. Είναι πολύ όμορφο εφέ». Μερικά ακόμα μυστικά της; Να βάζουμε λάδι σώματος αμέσως μετά το ντους, έχοντας ταμπονάρει ελαφρά το σώμα με την πετσέτα ώστε να έχει μείνει υγρασία που «φυλακίζει» καλύτερα την ενυδατική δράση του λαδιού, χαρίζοντας λάμψη. Όπως και η καλή συνήθειά της (που έμαθε από την αισθητικό και φίλη της Θεανώ Μπέλλα) κάθε φορά που πλένει το πρόσωπό της να σκουπίζεται με χαρτομάντιλα και όχι πετσέτες που μετά την πρώτη χρήση μαζεύουν μικρόβια και ίσως προκαλέσουν ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

Το δικό μου αγαπημένο τρικ της Φαίης είναι ο τρόπος που βάζει στο λεπτό ψεύτικες βλεφαρίδες (μάλιστα έτσι ώστε να μπορέσεις να τις χρησιμοποιήσεις περισσότερες από μία φορές), αλλά αυτό έρχεται στο επόμενο βίντεο στο Fay’s Beauty Tips, οπότε λίγη υπομονή! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ