2015-12-11 13:50:07
Φωτογραφία για Μακ Νιλ: Είμαστε... πεινασμένοι
Ο άσος του Άρη Τζερέλ Μακ Νιλ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα στην πρόκριση στους "32" του Eurocup Με δηλώσεις του, μάλιστα τόνισε: "Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα μας. Ξεκίνησε η χρονιά χωρίς να γνωρίζουμε πολύ καλά τι να περιμένουμε ακριβώς, αλλά πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά, γιατί προστατεύσαμε την έδρα μας και πήραμε δύο νίκες εκτός έδρας. Φέραμε την ομάδα σε τέτοια θέση, ούτως ώστε όχι μόνο προχωράμε στην επόμενη φάση αλλά έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και την πρώτη θέση στον τελευταίο αγώνα. Έχουμε λίγο πιο χαλαρό πρόγραμμα αυτές τις ημέρες και θα προετοιμαστούμε καλύτερα για την Μπάνβιτ. Είχαμε συνηθίσει να παίζουμε δύο φορές την βδομάδα, τώρα δεν έχουμε αγώνα στο πρωτάθλημα, θα προετοιμαστούμε πολύ πιο σωστά... Δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι μένοντας εδώ... Θέλουμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο".

Ο Μακ Νιλ ρωτήθηκε για το στοιχείο που έκανε τον Άρη να διαφέρει από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου παρότι έχει το μικρότερο μπάτζετ και απάντησε πως "υπάρχει όντως ένα στοιχείο που μπορώ να σκεφτώ τώρα και να το πω. Είμαστε πολύ πεινασμένοι όλοι, είμαστε πεινασμένη ομάδα, θέλουμε όλοι να διακριθούμε και πιστεύω ότι αυτό ίσως καλύπτει και το ότι είμαστε ομάδα με το πιο μικρό μπάτζετ σε σχέση με τις άλλες ομάδες".

Σε ερώτηση για την παρουσία του κόσμου και στο Βουκουρέστι απάντησε πως "είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι που έχω δει και έχω παίξει στην Ευρώπη. Ήταν παντού, μας στήριξαν σε κάθε γήπεδο που πήγαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας μέσα στην ομάδα". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ