2015-12-11 19:15:21
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!
Στον Παναθηναϊκό επιχειρείται η... ύστατη προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει συσπείρωση ώστε να μην χαθούν οι στόχοι που έχουν απομείνει στην ομάδα.

Την Τετάρτη ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, δείπνησε με τους αρχηγούς της ομάδας κάτω από... άκρα μυστικότητα, ενώ την Πέμπτη ο αθλητικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας, παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα προκειμένου να υπάρξει… σύσφιξη σχέσεων.

Το σημαντικότερο που προέκυψε κατά το διήμερο της... συσπείρωσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, είναι ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου του Αλαφούζου με τους αρχηγούς Κοτσόλη, Ζέκα, Μπεργκ και Λαγό τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στη συνέχεια της σεζόν, να μην τα παρατήσουν, και να κατακτήσουν τη... δεύτερη θέση διότι όπως είπε περιμένει πως θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού για την υπόθεση της λεγόμενης «εγκληματικής οργάνωσης».

«Παρά τις τιμωρίες, πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βγούμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών
. Διότι αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις στα δικαστικά ζητήματα εντός της χρονιάς και περιμένω πως θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή τη φορά θα γίνουν πολλά πράγματα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ότι είπε ο Αλαφούζος στους παίκτες, οι οποίοι στη συνέχεια μετέφεραν τα λεγόμενά του στους συμπαίκτες τους. Ήταν άλλωστε κεντρικό θέμα στις συζητήσεις των "πράσινων" στο δείπνο όλης της ομάδας την επόμενη ημέρα.

Παράλληλα πάντως ο Αλαφούζος ζήτησε από τους παίκτες την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ εγγυήθηκε την οικονομική σταθερότητα της ΠΑΕ παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και τα προβλήματα που προέκυψαν με τον ευρω-αποκλεισμό και τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ.

* Αντί να κοιτάξει την ουσία του προβλήματος και πως θα το διορθώσει για να φτιάξει ομάδα... περιμένει την τιμωρία του Ολυμπιακού ο Αλαφούζος! Η καραμέλα δεν λέει να λιώσει γι'αυτό και μέσα στην κλάψα θα είστε πάντα! Αφήστε που είστε ικανοί να παίζετε μόνοι σας και να βγείτε... δεύτεροι! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ