2015-12-12 02:26:05
Φωτογραφία για Πέτρος Κωνσταντινέας: Οι άνθρωποι κρίνονται από τις πράξεις τους
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας, μίλησε στον... ΣπορFm 94,6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση», με τον Βασίλη Βέργη-Σάββα Λιβάνιο, για:

-το αν χαρακτήρισε λανθασμένη την κίνηση του Σταύρου Κοντονή να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη διάρκεια των διαβουλεύσεων για το πρόσφατο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που δεν έγινε ποτέ: «Καταρχάς δεν ξέρω τι μου λέτε, διότι υποτίθεται είναι κλειστά όλα (σ.σ. τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ). Την άποψη μου την λέω στα Όργανα μου, στην Κοινοβουλευτική ομάδα. Πάντως, πιστεύω ότι δεν πρέπει να μιλάμε σε άτομα που έχουν περιοριστικούς όρους. Είτε είναι ο Μαρινάκης, είτε ο Μελισσανίδης, είτε ο Αλαφούζος για να μην το κάνω συγκεκριμένο. Όποιος και να ήταν που έχει περιοριστικούς όρους. Δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να μιλήσει μαζί του, αλλά παρότι η κίνηση έγινε από τον κ. Μαρινάκη, ήταν λάθος το να μιλήσει μαζί του»


- το αν χρησιμοποίησε το παράδειγμα: «Αν ο Κουφοντίνας έπαιρνε τηλέφωνο τον Υπουργό Δικαιοσύνης, θα έπρεπε να το σηκώσει ο κ. Παρασκευόπουλος»: «Δεν θέλω να σχολιάσω τα δημοσιεύματα».

-τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και το αν έχει σημειωθεί πρόοδος για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Σε ό,τι αφορά την κάθαρση, θα το δούμε. Έχουν γίνει βήματα, αλλά θα το δούμε στη συνέχεια. «Τα μεγάλα προβλήματα είναι τρία. Οι παράγοντες των μεγάλων ομάδων, δηλαδή της Σούπερ Λίγκας, η ίδια η Λίγκα και η ΕΠΟ που μεταχειρίζεται τους διαιτητές, αλλά και οι αποφάσεις για τις ποινές. Η ΕΠΟ είναι βασικός άξονας. Στην ΕΠΟ πρέπει να μετέχουν και οι ποδοσφαιριστές. Γιατί να μην μετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο; Είναι σωστό να μην αφήνει η ΕΠΟ τους παίκτες να απεργήσουν; Πώς να λειτουργήσει το ποδόσφαιρο με αυτήν την διοίκηση. Εδώ δεν κρατάνε πρακτικά. Έχουν να κρύψουν τίποτε; Ο κ. Γκιρτζίκης δεν έχει απαντήσει σε ερωτήματα που του έθεσα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων κι εσείς θέλετε να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει για τα σχέδια που έχει για το ποδόσφαιρο; Για να μιλήσει κάποιος, πρέπει να ξέρει… Αυτός ξέρει να μιλάει;»

-το αν θα παίξουν ρόλο οι εκλογές της ΕΠΟ: «Εννοείται ότι αυτό θα το δούμε και από τις εκλογές. Είναι οι ίδιοι παράγοντες στις Ενώσεις τους σαράντα χρόνια. Ρώτησα πριν οκτώ μήνες για το αν πρόκειται να φύγει ο κύριος Γκιρτζίκης. Πρέπει να υπάρχει και κώδικας ηθικής. Δεν ήξερε να μου απαντήσει».

-τη στάση του Σταύρου Κοντονή σε ό,τι αφορά την κάθαρση, στη δεύτερη θητεία του: «Να ρωτήσετε τον ίδιο. Οι άνθρωποι κρίνονται από τις πράξεις τους. Προσωπικά περιμένω να έρθει η απλή αναλογική στις εκλογές της ΕΠΟ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό και έχω κάνει πρόταση». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ