2015-12-12 08:48:10
Φωτογραφία για Η «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο
Με τίτλο «”Βόμβα” από το ΔΝΤ στις κύριες συντάξεις» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά» Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το Ταμείο απαιτεί να επιβληθεί ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στα ταμεία κύριας ασφάλισης.

Επίσης η «Αγορά»:

δημοσιεύει ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, σύμφωνα με το οποίο οι δανειστές θέλουν τα κλειδιά του νέου φορέα και ζητούν να τοποθετηθεί πρόεδρός του η Μιράντα Ξαφά.

φιλοξενεί συνεντεύξεις δύο στενών συνεργατών της Μέρκελ, του αντιπροέδρου του CDU/CSU Μίκαελ Φουκς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κυβερνητικού συνασπισμού Εκχαρτ Ρέμπεργκ, οι οποίοι υπογραμμίζουν: «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα φύγει από την Ελλάδα».

αποκαλύπτει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την επιβολή τελών κυκλοφορίας με το…λίτρο!

 Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του Αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, ο οποίος δηλώνει: «Μπορεί να έχουμε συγκρούσεις μεταναστών» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη ο οποίος τονίζει: «Διαφωνώ με τον Μεϊμαράκη για τη συναίνεση».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ