2015-12-12 15:19:07
Φωτογραφία για Μητσοτάκης: Είμαι βέβαιος ότι θα είμαι στο δεύτερο γύρο
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, να επιβεβαιώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο ίδιος μαζί με τον ...Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα είναι οι δύο υποψήφιοι που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται φαίνεται ότι το επιβεβαιώνουν κι αυτό ακριβώς ήταν που συζήτησαν οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν στη Βουλή. Σχετικά με τη συνάντηση αυτή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:

"Με τους συνυποψηφίους μου έχω πολύ καλές προσωπικές σχέσεις. Είχαμε μια συνάντηση με τον κ. Μεϊμαράκη στη Βουλή και ανταλλάξαμε δυο καλές κουβέντες ως οφείλουμε διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βασικός μας αντίπαλος είναι ο κ. Τσίπρας", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα" του ΣΚΑΪ.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ακόμη: "Είμαι βέβαιος ότι θα είμαι στο δεύτερο γύρο μετά την 20η Δεκεμβρίου και θα διεκδικήσω με πολύ καλές προϋποθέσεις στις 10 Ιανουαρίου την εκλογή μου για Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας", προσθέτοντας: "Αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει και τους τέσσερις υποψηφίους είναι πώς θα πείσουμε τους πολίτες ότι στις 20 Δεκεμβρίου δεν εκλέγουμε μόνο Πρόεδρο, αλλά τον επόμενο πρωθυπουργό και να καλέσουμε σε μαζική συμμετοχή τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας".

"Εγγυώμαι την ενότητα του κόμματος και σε περίπτωση μη εκλογής μου θα παραμείνω απλός στρατιώτης
. Πρεσβεύω ένα νέο είδος πολιτικής που δίνει έμφαση στην εργατικότητα, στη σοβαρότητα, στην κατάρτιση και στη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί η χώρα επάξια στο εξωτερικό", πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ