2015-12-12 16:45:26
Φωτογραφία για Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΪΜΣ ΚΑΙ Ο... ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!
Ο Σον Τζέιμς θα παίζει από εδώ και στο εξής δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη και δεν... βλέπει την ώρα και τη στιγμή να ζήσει αυτή την... τιμή, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε την μελλοντική συνεργασία του με τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε στην Sportday:

Για το ντεμπούτο του: «Όταν νικάς όλα γίνονται καλύτερα, αν και εγώ ήμουν έτσι κι αλλιώς χαρούμενος που επέστρεψα στο υψηλό επίπεδο. Προσπαθώ να μάθω όσο πιο γρήγορα γίνεται όλα τα επιθετικά και αμυντικά συστήματα της ομάδας. Είμαι μόλις λίγες ημέρες στην Ελλάδα και ακόμα... ψάχνομαι, αλλά πιστεύω πως στη συνέχεια θα είμαι πολύ καλύτερος».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει: «Αφασλώς και είμαι, αλλιώς δεν θα ερχόμουν. Μέσα από τις επόμενες προπονήσεις, θα νιώσω πιο άνετα με ό,τι μου ζητάει ο κόουτς και όπου χρειάζεται να βοηθήσω, θα είμαι έτοιμος».

Για την άμυνα του Ολυμπιακού και τους λόγους που τον επέλεξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Νομιζώ πως είναι ένα κράμα και των δύο πραγμάτων. Είμαι καλός αμυντικός, μου αρέσει να κόβω τον αντίπαλο, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου στις αλλαγές και στην αλλοίωση των πικ εν ρολ, αλλά πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω και επιθετικά. Εννοειταί πως δυνατό μου σημείο είναι η άμυνα και ταιριάζω απόλυτα στη φιλοσοφία που έχει ο Ολυμπιακός».


Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπανούλης, όχι μόνο για το ελληνικό, αλλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι πανέξυπνος, έχει τρομερό ταλέντο. Για μένα είναι τιμή που θα παίξουμε μαζί και θα τον βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί γιατί χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό του στο παιχνίδι και κάτι τέτοιο κάνω και εγώ».

Για το Final Four: «Αυτός είναι πάντα ο στόχος. Όταν παίζεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, αυτό πρέπει να σκέφτεσαι. Και όταν προκριθείς στο Final Four, ανεξάρτητα με ποιον θα παίξεις, στο μυαλό σου πρέπει να είναι το τρόπαιο. Εκεί και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ