2015-12-12 21:34:04
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ... ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μεγάλη... ανατροπή πέτυχε η Λα Κορούνια του Βίκτορ στο «Καμπ Νου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 και κατάφερε να... ισοφαρίσει και να φύγει με έναν βαθμό από την πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Ο πρώην βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, κατάφερε να οδηγήσει τους "μπλαουγκράνα" στην πρώτη τους απώλεια βαθμών εντός έδρας, ενώ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας του.

Οι Μέσι (38’) και Ράκιτιτς (62’) έδωσαν το προβάδισμα στους Καταλανούς με 2-0. Ωστόσο, η Ντεπορτίβο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και με… αντεπίθεση στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, κατάφερε και πήρε την ισοπαλία χάρη στα γκολ των Λούκας (77’) και Μπεργκαντίνιος (86’)

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Πικέ, Μασεράνο, Ντάνι Αλβες, Ζόρντι Άλμπα (76’ Ματιέ), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Σάντρο (68’ Μουνίρ), Μέσι, Λουίς Σουάρες

Λα Κορούνια (Βίκτορ): Λουξ, Σίντνεϊ, Αρίμπας, Λάουρε, Φερνάντο Ναβάρο, Φαΐρ, Λουιζίνιο (46’ Ντομίνγκεθ), Χουανφράν (70’ Καρδόσο), Μπεργαντίνιος, Ζόναταν (58’ Λουίς Αλμπέρτο), Λούκας.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανιώνιος - ΑΕΚQ 1 -1 [τελικο]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πανιώνιος - ΑΕΚQ 1 -1 [τελικο]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ