2015-12-13 03:41:07
Φωτογραφία για Γιατί βούρκωσε on air η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;
Η οικοδέσποινα του «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, υποδέχθηκε... ξανά στο πλατό έναν από τους περσινούς της συνεργάτες, τον Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος σε συνεντεύξεις του έχει παραδεχθεί πως υπήρξαν δυσκολίες την περσινή χρονιά.

Μόλις τελείωσε το βίντεο για τις στιγμές του στο «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», η Κωνσταντίνα άρχισε να κλαίει, ενώ εμφανής ήταν και η συγκίνηση του γνωνστού ηθοποιού.

«Είναι πολύ ωραία η εκπομπή σας. Εσύ είσαι ακόμα καλύτερη, πιο λαμπερή, πιο άνετη και δείχνεις πραγματικά ότι περνάς πολύ καλά. Η εκπομπή είναι πολύ δεμένη , πολύ δομημένη. Μπράβο σας, συγχαρητήρια», είπε ο Αντώνης, ενώ η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έλεγε να σταματήσει το κλάμα.

Μάλιστα, ο ηθοποιός θέλησε να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις για το κλίμα που υπήρχε πέρσι στο πλατό, λέγοντας: «περάσαμε καλά. Στα ωραία πρέπει να σταθούμε. Μπορείς να βγεις και να πεις ότι εγώ προσωπικά είχα μια δυσκολία σαν άνθρωπος στο να προσαρμοστώ σε μια καινούργια συνθήκη, μια καινούργια δουλειά, είχα δυσκολίες προσωπικές και αυτό μεταφράζεται "είχα προσωπική δυσκολία με τον Παύλο, προσωπική δυσκολία με την Κωνσταντίνα". Διαστρεβλώνονται λίγο τα πράγματα, σου λένε πάντα την ίδια ερώτηση: "περάσατε καλά, δεν περάσατε καλά"...»

Δείτε το βίντεο του Zappitv:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ