2015-12-13 13:51:06
Φωτογραφία για Σπανός: Με κορόιδεψαν οι παίκτες μου και οφείλω να το πω
Μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός, είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εργοτέλη, γιατί έδωσε τα πάτα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη.

Εμείς ηρθαμε με απουσίες και δεν αντέξαμε. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούμε, αλλά στο β' μέρος η κούραση των παιδιών και οι αναγκαστικές αλλαγές μας έκαναν να μην έχουμε καλή εικόνα και μοιραία να έρθει η ήττα. Δεν έχω παράπονο απο τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα. Εχω παράπονο απο κάποια παιδιά που έφυγαν. Είχα πει και εγώ ότι θα φύγω. Ηρθαν οι αρχηγοί και μου είπαν να μείνουμε όλοι μαζί μέχρι τα Χριστούγεννα και να τραβήξουμε το καράβι όσο μπορούμε. Εμαθα μετά ότι έκαναν προσφυγή. Με κορόιδεψαν και οφείλω να το πω.

Υπάρχουν και χειρότερα απο εμάς στα οικονομικά. Σήμερα είδα τον Εργοτέλη με ένα ρόστερ 24-25 παικτών να έχει διάθεση να παίξει και να παλέψει. Κάποιοι, και ένας απο αυτούς είμαι και εγώ, βαλαμε τον εαυτό μας κάτω απο την ομάδα.


Κάποιοι άλλοι έβαλαν τον εαυτό τους και το οικονομικό πάνω απο την ομάδα. Είναι δικαίωμα τους, αλλά πρέπει να το πω για την ιστορία της ομάδας. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Αν είμαστε στο ίδιο πόστο στο δεύτερο γύρο, κάτι που είναι δύσκολο, θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε.

Δεν υπάρχει θέμα διάλυσης της Παναχαικής. Θα συνεχίσει να υπάρχει. Θα γίνουν μεταγραφές και η ομάδα θα συνεχίσει.Το παράπονό μου το είπα σε σύγκριση με την ομάδα του Εργοτέλη.

Εχει τα ίδια προβλήματα, αλλά παραμένει ενωμένος. Εμείς ήρθαμε με 15 ποδοφαιριστές. Θα μπορούσαν οι παίκτες να περιμένουν μέχρι 15 Δεκεμβρίου. Οι παίκτες πήραν χρήματα την προηγούμενη εβδομάδα και θα πάρουν και την επόμενη».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ