2015-12-13 17:42:54
Φωτογραφία για Ποιος είδε τον Αϊβάζη και δεν τον φοβήθηκε [video]
Ποιος είδε το Γιάννη Αϊβάζη και δεν τον φοβήθηκε! Ο γνωστός ηθοποιός όπως είναι γνωστό, αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στη Λαμία, με την ομάδα της Φθίας για την Α2 του πρωταθλήματος χάντμπολ.

Η αγάπη του για το άθλημα είναι γνωστή και πρόκειται για μία δραστηριότητα, που φροντίζει να τον διατηρεί σε καλή φυσική κατάσταση. Μάλιστα, ο 37χρονος ηθοποιός έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής σημαντικά την ομάδα του, αγωνιζόμενος σε ρόλο πλέι μέικερ.

Σήμερα λοιπόν, κατά τη διάρκεια του αγώνα χάντμπολ ΕΣΝ Βριλήσσια-Φθία Λαμίας για το πρωτάθλημα, η αντίδραση της γραμματείας, μετά από ερώτησή του, προκάλεσε την απίστευτη οργή του ηθοποιού! Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο χαντμπολίστας έχασε αρκετές φορές την ψυχραιμία του με αφορμή τις αποφάσεις των διαιτητών που θεωρούσε ότι αδικούν την ομάδα του. Ο ηλεκτρονικός πίνακας που καταγράφει το σκορ του αγώνα δεν λειτουργούσε, γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι για τον ηθοποιό και τους συμπαίκτες του, που ρωτούσαν συνεχώς τα μέλη της γραμματείας για το σκορ.

Όταν λοιπόν ο Γιάννης Αϊβάζης έλαβε μία ειρωνική απάντηση από τη γραμματεία για το σκορ, εκνευρίστηκε και δείτε τι ακολούθησε στο βίντεο του vrilissianews.gr:
Πηγή
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ