2015-12-13 19:01:08
Φωτογραφία για Κύπρος: Καταζητείται 34χρονος για απόσπαση €350 χιλ. με εκβιασμούς
Η Καταγγελία από σαρανταεξάχρονο αφορούσε 34χρονο συμπολίτη του τον οποίο γνώριζε για αρκετά χρόνια. Η ζωή του έγινε ανυπόφορη όταν άρχισαν οι απειλές για δημοσιοποίηση προσωπικών του στιγμών εδώ και καιρό. Η Κατάσταση χειροτέρευε όταν ο επίδοξος εκβιαστής απειλούσε ότι θα έδιδε στην δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο του 46χρονου ο οποίος ήταν παντρεμένος και στην προσπάθεια του να αποτρέψει τις εις βάρος του απειλές ενέδιδε στις χρηματικές απαιτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤΕΝΝΑ το θύμα για αρκετά χρόνια φοβούμενο διαπόμπευση του έδωσε χρηματικό ποσό άνω των 350 χιλιάδων ευρώ ενώ με βάση τις καταγγελίες πιθανόν το ποσό να ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών.

Αστυνομικός εκπρόσωπος δήλωσε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ότι η υπόθεση διερευνάται με διακριτικότητα και τα μέλη της δύναμης έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά συγκεκριμένου υπόπτου.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές και εκβιασμούς και όπως μας έχει αναφερθεί αρμοδίως θα διαφυλαχθούν προσωπικά δεδομένα γιατί πρόκειται για μια λεπτή υπόθεση.
 Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ