2015-12-13 21:19:06
Φωτογραφία για Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Γιορτές στο εξωτερικό
Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια. Οι δυο τους έχτισαν βήμα-βήμα τη σχέση τους, προσεχτικά και αθόρυβα, γι’ αυτό και υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι μέσα στο 2016 θα την επισημοποιήσουν. Άλλωστε, συγκατοικούν από το καλοκαίρι –πρώτα στη Μύκονο και από το Σεπτέμβρη και στην Αθήνα, στα βόρεια προάστια– ενώ οι γονείς της Δούκισσας έχουν γνωρίσει τον καλό της από τον περασμένο Μάρτιο, όπως κι εκείνη τους γονείς του Δημήτρη, Ελένη Κόκκαλη και Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο φακός του Hello! συνέλαβε το ερωτευμένο ζευγάρι στο «Baraonda», στην πρεμιέρα του Τόλη Βοσκόπουλου και του Νίκου Νομικού, οι οποίοι επέστρεψαν στην αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Η Δούκισσα Νομικού αυτό το διάστημα ολοκληρώνει τα γυρίσματα για τις εορταστικές εκπομπές του «Joy», στον Ant1, κι έτσι το επόμενο διάστημα θα φροντίσει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, περνώντας περισσότερο χρόνο με το σύντροφό της. Μάλιστα, οι δυο τους σκέφτονται σοβαρά να αποδράσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς από το κλεινόν άστυ και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ