2015-12-13 22:57:06
Φωτογραφία για Έλενα Ασημακοπούλου: Γιορτές με την πεθερά της και τους αδελφούς του Bruno
Tα πρώτα δώρα για τους αγαπημένους της ανθρώπους επέλεξε φέτος η γλυκιά ηθοποιός και παρουσιάστρια στο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα, με casual chic εμφάνιση με πρωταγωνιστή ένα πολύ θηλυκό Matis ημίπαλτο.

Φέτος, η καθημερινή παρουσία της Έλενας Ασημακοπούλου στην εκπομπήNamaste του Epsilon αφήνει μικρά περιθώρια για αποδράσεις (καθώς η εκπομπή βγαίνει ζωντανά στον αέρα παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς), όμως η οικογένεια Cirillo περιμένει αγαπημένους συγγενείς και η Έλενα έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Η μητέρα και οι δύο αδελφοί του Bruno θα έρθουν μετά από χρόνια από τη Νάπολη στην Αθήνα, για να περάσουν μαζί τους τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και η Έλενα θέλει να είναι τα πάντα στην εντέλεια.

Μάλιστα, από τότε που απέκτησε την κορούλα της, Μαρία (που κλείνει τα 5 στις 13/12 και η μαμά της ετοίμασε ένα όμορφο πάρτι), η Έλενα φροντίζει ώστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο «Άγιος Βασίλης» να φέρει από ένα δώρο για όλους τους φίλους και γνωστούς που θα βρίσκονται μαζί τους το συγκεκριμένο βράδυ στο σπίτι. Για το κοριτσάκι της έχει αγοράσει ένα παιχνίδι με κάρτες, που εξασκεί τη μνήμη, την παρατηρητικότητα και τη σκέψη, καθώς η μικρή Μαρία έχει ξεπεράσει πια τα παιχνίδια με κούκλες.

Τι αγαπά η ίδια η Έλενα ως δώρο για τις ημέρες των γιορτών; «Μου αρέσει οι δικοί μου άνθρωποι να μου κάνουν ένα χρηστικό δώρο, το οποίο μπορώ να φοράω και να το συνδυάζω με εκείνους κάθε στιγμή» εξηγεί.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΚΛΗΡΩΣΗ EUROPA LEAGUE!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΚΛΗΡΩΣΗ EUROPA LEAGUE!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ