2015-12-14 07:10:06
Φωτογραφία για Σε κατάσταση έκτακτης ασφάλειας οι περιοχές στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας...
Σε "ειδική περιοχή ασφαλείας" κήρυξε ο Ρ.Τ.Ερντογάν την πόλη Γκαζιαντέπ στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας που βρίσκεται το συνοριακό πέρασμα Koprubati. Ο κυβερνήτης στη νοτιανατολική πόλη Γκαζιαντέπ στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας κήρυξε την περιοχή "ειδική περιοχή ασφαλείας" για 15 ημέρες για να βοηθηθεί το προσωπικό ασφαλείας στη μάχη ενάντιον της τρομοκρατίας και των απειλών παραβιάσεων κυριαρχίας.

Ο κανονισμός εξουσιοδοτεί τη χωροφυλακή και το Αρχηγείο της Αστυνομίας στην περιοχή να ελέγχει όλα τα οχήματα και την κυκλοφορία ανθρώπων καθώς και να την απαγορεύουν όταν κρίνεται αναγκαίο ή να λάβουν οποιοδήποτε άλλο μέτρο στη συγκεκριμένη περιοχή γνωστή ως Ada, που ελέγχει το συνοριακό πέρασμα Köprübatı στην πόλη Karkamış.

"Αυτό το μέτρο λαμβάνεται μέσα στο πλαίσιο ευαισθησίας της περιοχής" είπε ο Ρ.Τ.Ερντογάν πριν φύγει από τη χώρα για ταξίδι στο Τουρκμενιστάν.

"Είναι μια απόφαση που θα ισχύει για 15 ημέρες από τώρα. Οι εξελίξεις στην περιοχή θα μας δείξουν τι θα συμβεί μετά από τις 15 ημέρες" είπε σε μια περίεργη έως προφητική δήλωση...
Πηγή 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ