2015-12-14 08:34:07
Φωτογραφία για Τους παίρνει όλους παραμάζωμα η Γιουβέντους
Ασταμάτητη δείχνει εδώ και λίγο καιρό η Γιουβέντους που πλέον έχει μπει για τα καλά... σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου παρά το γεγονός πως είχε ξεκινήσει τραγικά εφέτος στη Serie A. Οι «μπιανκονέρι» διεύρυναν το σερί τους στις έξι συνεχόμενες νίκες, με θύμα αυτήν τη φορά τη Φιορεντίνα (3-1) που έμοιαζε ικανή να βάλει φρένο στην ξέφρενη πορεία της.

Απέναντι στην ομάδα με τη φανέλα της οποίας έγραψε τη δική του ιστορία, ο Πάουλο Σόουζα παρέταξε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και μάλιστα κατάφερε στην πρώτη φάση του αγώνα να προηγηθεί. Στο 2’ ο Κιελίνι ανέτρεψε τον Μπερναρντέσκι και ο Ίλιτσιτς ευστόχησε στο πέναλτι, παρά τη σωστή εκτίναξη του Μπουφόν.

Η «Γηραιά Κυρία» είχε την τύχη να απαντήσει άμεσα, αφού στο 6’ ο Κουαδράδο σημείωσε το 25ο γκολ της καριέρας του στο ιταλικό πρωτάθλημα (και πρώτο με κεφαλιά), όταν «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, με τους γηπεδούχους να κάνουν εμφανή την προτίμησή τους στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Πογκμπά έβγαλε καταπληκτική διαγώνια μπαλιά στον Ντιμπαλα ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ταταρουσάνου, για να έρθει όμως ο Μάντζουκιτς και να κάνει το 2-1 στο 80’.


Ωστόσο, ο Ντιμπαλα κατάφερε να πάρει το «αίμα» του πίσω στις καθυστερήσεις όταν όλοι οι παίκτες των «βιόλα» είχαν περάσει μπροστά κι εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως από προσπάθεια του Κουαδράδο έφτασε στα πόδια του, πλάσαρε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ