2015-12-14 14:03:12
Φωτογραφία για 4,7 εκ. ευρώ για την πίστα στην Ραιδεστό. Σήμερα λειτουργεί;
Αγαπητό Tromaktiko,

Aυτά είναι τα σοβαρά θέματα που θα πρέπει να ασχολούνται τα ΜΜΕ, ιδίως της πόλης... και οι δημοσιογράφοι, άλλα δυστυχώς πουλάει ο καστανάς χωρίς άδεια που συνελήφθη από αστυνομικούς.

Δεν πουλάει έργο 4.700.000 ευρώ που δημιουργήθηκε και δεν γνωρίζει κανένας το τι απέγινε! Αν λειτουργεί... γιατί από ότι γνωρίζω ακόμη στα καπνομάγαζα στην Σταυρούπολη γίνονται οι εξετάσεις για δίπλωμα.

Διαβάστε τι είχε γραφτεί: "Εγκαινιάστηκε χθες το πρώτο στην Ελλάδα κέντρο εξέτασης νέων οδηγών στη Νέα Ραιδεστό της Θέρμης

Της Φανής Σοβιτσλή

Τέλος στην ταλαιπωρία των υποψήφιων οδηγών, που έσπευδαν σε διάφορες περιοχές ανά τον νομό για να δώσουν τις πολυπόθητες εξετάσεις, βάζει η νομαρχία Θεσσαλονίκης, κληροδοτώντας στην πόλη το μεγαλύτερο στην Ελλάδα πάρκο εξέτασης νέων οδηγών. Βρίσκεται στη Νέα Ραιδεστό της Θέρμης και πρόκειται να λειτουργήσει εντός διμήνου, φιλοξενώντας κάθε μήνα πάνω από 1.000 υποψήφιους.


Τα εγκαίνια του νέου εξεταστικού κέντρου έγιναν χθες από τον νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον εντεταλμένο νομαρχιακό σύμβουλο σε θέματα συγκοινωνίας Γιάννη Παλαιστή. Το έργο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα έργα στον τομέα των μεταφορών και επικοινωνιών στον νομό Θεσσαλονίκης, συνολικού κόστους 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, και κατασκευάστηκε με κονδύλια που εξασφαλίστηκαν μέσω του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Σύμφωνα με τον κ. Παλαιστή, το πάρκο εξέτασης νέων οδηγών περιλαμβάνει συνολικά 11 πίστες, εκ των οποίων οι 10 πίστες αφορούν στην εκπαίδευση και την εξέταση ελιγμών για επιβατικά και μικρά φορτηγά και η 11η πίστα για τα μεγάλα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά, συρμοί κ.ά.).

Ο χώρος όπου δημιουργήθηκε το πρότυπο κέντρο εξέτασης νέων οδηγών στη Νέα Ραιδεστό εκτείνεται σε 60 στρέμματα, έκταση που παραχωρήθηκε από τη νομαρχία Θεσσαλονίκης."

Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος αν λειτουργεί; Αν είναι σε χρήση;

Μιλάμε για 4,7 εκατομμύρια έργο Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα «τορπίλη» στη ρευστότητα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα «τορπίλη» στη ρευστότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ