2015-12-14 18:52:38
Φωτογραφία για Συγκέντρωση τροφίμων Σάββατο 12.12.15 για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής [photos]
Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 οι Εθελοντές πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τη δράση τους έξω από 4 super markets και... αφορούσε στη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Οι Εθελοντές αγνοώντας παντελώς το τσουχτερό κρύο, το μόνο που δεν στάθηκε σύμμαχος στη δράση τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους με μαθητές, αθλητές, προπονητές, δασκάλους, καθηγητές και γονείς, κάλεσαν τον κόσμο να ανταποκριθεί και μέχρι αργά το απόγευμα γέμισαν τα καλάθια επιβεβαιώνοντας τη γενναιοδωρία και την ευαισθησία των δημοτών μας ιδίως τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η παρουσία της Ολυμπιονίκου κας Βούλας Ζυγούρη , μαζί με τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση, του 4ου Γυμνασίου , του Σώματος Ελλήνων Οδηγών αλλά και των αθλητικών συλλόγων Σαολίν Γου Κουνγκ και « Ίωνες», με πολύ θάρρος, στάση και άποψη για τον Εθελοντισμό, συνετέλεσαν με τον ενθουσιασμό τους ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα τρόφιμα.


Ο Δήμαρχος κ. Νικ. Μπάμπαλος και ο Αντιδήρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κος Γ. Οικονομίδης επισκέφθηκαν όλα τα super markets ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τους Εθελοντές για την προσφορά τους.

Σημαντική ήταν και η παρουσία συνεργείου της ΕΡΤ από την εκπομπή « Ακριβώς 10» με τους δημοσιογράφους Χρήστο Παγώνη και Γιάννη Σκάλκο, η οποία κάλυψε και γνωστοποίησε στους πολίτες τη δράση των Εθελοντών επισημαίνοντας το μέγεθος της σημασίας της και συμβάλλοντας στην επιτυχία της δράσης.

Σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας της δράσης υπήρξε σημαντική υποστήριξη από τα ΜΜΕ , ραδιόφωνο της ΕΡΤ α΄ Πρόγραμμα, ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και ιστοσελίδες.

Άψογη ήταν και η συνεργασία των Εθελοντών με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, τους Δημοτικούς υπαλλήλους και τους υπαλλήλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αποδεικνύοντας στη πράξη ότι κάθε συλλογική ενέργεια γίνεται δύναμη και πετυχαίνει το στόχο της.

Ο Εθελοντισμός εκτός της ιδέας της αλληλεγγύης και της προσφοράς από τους υποστηρικτές του, στόχο έχει να εκπαιδεύσει μέσα από το έργο του μελλοντικούς Εθελοντές ώστε η δύναμή του να διευρυνθεί και να γίνει βίωμα του καθενός .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημότες όπου παρά τις αυξανόμενες οικονομικές δυσκολίες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και με ευαισθησία απέδειξαν ότι η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη , ακόμα και σε δύσκολες για όλους εποχές , δεν έχουν χαθεί.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ