2015-12-14 19:59:51
Φωτογραφία για Προγραμματιστές κάνουν τις συσκευές μας πραγματικά έξυπνες
Τα τελευταία χρόνια μιλάμε συνεχώς για έξυπνες συσκευές που όμως στην ουσία δεν είναι και τόσο έξυπνες αφού μπορούν να κάνουν ορισμένες μόνο λειτουργίες που έχουν προγραμματιστεί. . Μηχανικοί από το εργαστήριο user interfaces, στο MIT μετά από μελέτη τριών χρόνων κατάφεραν και δημιούργησαν μια εφαρμογή όπου ο χρήστης μπορεί μέσα από το iphone του και την αντίστοιχη εφαρμογή να κάνει οποιαδήποτε συσκευή έξυπνη και να λειτουργεί σύμφωνα με τις πραγματικές του ανάγκες.

Για παράδειγμα θέλουμε όταν ξαπλώνουμε στο κρεβάτι μας να σβήνει το φως χωρίς να χρειάζεται να πατήσουμε κάποιον διακόπτη.Με την εφαρμογή Reality Editor θα μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτήν την κίνηση να γίνετε αυτόματα αφού το προγραμματίσουμε μέσο ενός κώδικα QR η με το μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μας να γίνονται αυτόματα όλες οι επιλογές που κάναμε μέχρι τώρα εμείς.

Ήδη η εφαρμογή Reality Editor είναι διαθέσιμη στο AppStore στον σύνδεσμο πιο κάτω και στο video μας εξηγεί πως μπορούμε να προγραμματίσουμε διάφορες λειτουργίες με την κάμερα του iphone καθώς και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα εδώ.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ