2015-12-14 21:01:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξεκίνησαν οι... συζητήσεις για τη διαδοχή Χριστόπουλου - Όλο το παρασκήνιο
Ανοιχτό αφήνει πλέον το ενδεχόμενο να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον... Δημαρχιακό θώκο της Πάτρας, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστας Χριστόπουλος.

"Παρακολουθούμε στενά τα δημοτικά πράγματα και όταν έρθει η ώρα θα δούμε ποια αναγκαιότητα υπάρχει, το αν θα είμαστε, πως θα είμαστε, αν θα είμαι εγώ ή κάτι άλλο", δηλώνει χαρακτηριστικά σε τοπικά ΜΜΕ, όταν ερωτάται για το εν λόγω ζήτημα.

Η μη απόφασή του να διευκρινίσει καθέτως ότι διεκδικεί ξανά το Δήμο της Πάτρας, «ανοίγει την όρεξη» των στελεχών της παράταξή του «Νέα Πόλη», όπου έχει ξεκινήσει η οργάνωση της διαδοχής.

Ήδη συχνά πυκνά ομάδες δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων του ψηφοδελτίου της παράταξης «τα λένε» μεταξύ τους, συζητώντας για το…μέλλον, τόσο το προσωπικό, όσο και το γενικό-παραταξιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον για την ηγεσία της παράταξης είναι μεγάλο, αν και ο χρόνος μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές ευρύς.


Πάντως, σύμφωνα με τα στελέχη που συμμετέχουν σε τέτοιες… «συζητήσεις» η αλλαγή ηγεσίας πρέπει να γίνει πολύ πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές, κάποιοι πιστεύουν ακόμη και τώρα, ώστε η παράταξη να έχει προετοιμαστεί καταλλήλως, με συγκεκριμένο πρόγραμμα, στόχους και θέσεις που θα επικοινωνεί κάθε μέρα στον Πατραϊκό λαό και παράλληλα θα γίνει μια αξιόπιστη και δυναμική αντιπολίτευση, στη δημοτική αρχή Πελετίδη "που κρατά την Πάτρα στάσιμη".

"Πρέπει να δημιουργηθεί ο αντίπαλος πόλος, ο δεξιός πόλος, ώστε να κερδίσουμε τον Κ. Πελετίδη", τονίζουν τα εν λόγω στελέχη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ