2015-12-14 22:42:06
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ... ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ-ΛΑΧΕΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
Χείμαρρος ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ που κρίθηκε στον πόντο, αφήνοντας μηνύματα προς ορισμένους παίκτες του.

«Η πόρτα είναι ανοικτή για όποιον δεν θέλει. Μην σας προκαλέσει έκπληξη ό,τι συμβεί», είπε μεταξύ άλλων, δείχνοντας ότι... άρχισαν τα όργανα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Ευχαριστώ τον αντίπαλο προπονητή για τα συγχαρητήρια αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζαμε αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από εμάς, την άξιζε και όταν ξέφυγε με δέκα πόντους, δεν μας βγήκαν οι αλλαγές γιατί κάποιοι χάσανε την αυτοπεποίθησή τους. Το παιχνίδι λέγεται μπάσκετ για να βάζεις την μπάλα στο καλάθι. Χάσαμε πολλές βολές όπως και σε άλλα παιχνίδια όπως με την Ζιελόνα Γκόρα, κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να ανεβάσουμε ρυθμούς στην προπόνηση.

Είναι ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς, κάναμε μόνο 12 ασίστ, άφησαν τα ελεύθερα σουτ μας, αλλά ήμασταν άστοχοι
. Είναι μάλλον η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύονται απέναντί τους. Και δεν επιτρέπουν αιφνιδιασμούς. Είχαμε 1/7 λέι απ κάτι που είναι ανεπίτρεπτο ειδικά στην έδρα μας. Μου άρεσε ότι παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους και κατορθώσαμε να κερδίσουμε, έχοντας πίστη στη νίκη, ο ΠΑΟΚ έχασε κρίσιμες βολές και πιστεύω ότι δεν αξίζαμε τη νίκη όμως.

Ένα μήνυμα προς τους παίκτες άσχετο προς το παιχνίδι. Όποιοι θέλουν να φύγουν από την ομάδα, να φύγουν, η πόρτα είναι ανοικτή. Οι ατζέντηδες δεν πρέπει να τηλεφωνούν τους πελάτες τους πριν από κρίσιμα παιχνίδια.

Αν έχουμε παίκτες και προσωπικότητες που δεν καταλαβαίνουν που παίζουν, τότε δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά εμένα το παιχνίδι είναι ομαδικό και όχι ατομικό. Γι’ αυτό μην σας προκαλέσει έκπληξη ό,τι κι αν συμβεί.

Προφανώς η δουλειά του προπονητή είναι να βοηθάει τους παίκτες και φυσικά να ανταποκρίνονται. Το γήπεδο μπάσκετ δεν λέει ποτέ ψέματα. Παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα και όχι για να σκέφτεσαι το προσωπικό σου συμφέρον. Τεράστιο παράδειγμα ο Διαμαντίδης για τον τρόπο που παίζει τα τελευταία χρόνια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΒΗΚΕ... ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΙΛΒΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΒΗΚΕ... ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΙΛΒΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ