2015-12-15 02:13:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Τρολ και φήμες για τον νικητή του τζόκερ από τα Βραχνέικα! Όλη η χώρα μιλάει για το νέο Μονακό!
Τα "τρολ" και οι φήμες για τον πολυεκατομμυριούχο του τζόκερ δίνουν και παίρνουν στην Πάτρα... από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το χρυσό δελτίο κέρδισε παίκτης σε πρακτορείο των Βραχνείκων.

Η φημολογία είναι έντονη. Αρχικά έλεγαν για την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου όμως η ίδια το αρνήθηκε. Παρόλα αυτά, ακούγεται ότι ο νικητής είναι γυναίκα από την περιοχή των Βραχνείκων η οποία αγόρασε το τυχερό δελτίο με μόλις 2,5 ευρώ! Στη φημολογία έχει συμπεριληφθεί και το όνομα γνωστού πολιτικού από την περιοχή.

Τα "τρολ" για τον πολυεκατομμυριούχο πέφτουν "Βροχή" στο facebook όπως ήταν φυσικό με τους... τυχερούς να εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον και να δηλώνουν ότι θα φύγουν για κάποιο εξωτικό μέρος!!!

Μερικά από αυτά:

Φεύγω για Ντουμπάι με 15500000 στην τσέπη άντε γειά

Ευχαριστώ πολύ το πρακτορείο στα Βραχνέικα για το τυχερό δελτίο. Να έχετε όλοι καλές γιορτές


Κι εγω στην Πατρα ημουν... Και τζοκερ επαιζα Αμα δειτε τα Βραχνέικα να γινονται Mονακο θα ξερετε τον ευεργέτη ...!! Καλοφαγωτα

Είναι μερικά μόνο από τα δεκάδες, "τρολ" στο facebook για τον Πατρινό ... μεγιστάνα πλέον, που άφησε τον Θείο και έπιασε το τζόκερ!

Ο τυχερός από τα Βραχνέικα, ξύπνησε με 15 εκατομμύρια στην τσέπη του και η Πάτρα αλλα και όλη η Ελλάδα έχει στραμένα τα βλέμματα εκεί...

Με ένα απλό δελτίο των 2,5 ευρώ κατάφερε να πετύχει τους 5 αριθμούς και τον τζόκερ και η τύχη να του χαμογελάσει διάπλατα , κάνοντάς τον πολυεκατομμυριούχο.

Το δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της Ολγας Κόρδα, στα Βραχνέικα. Κανείς πάντως δεν γνωρίζει ποιός είναι αυτός που κατάφερε ότι κυνηγούσε ολόκληρη η χώρα εδώ και 16 κληρώσεις ,οπότε είχαμε και συνεχή τζακ ποτ !

Οπως είπε η πανευτυχής ιδιοκτήτρια σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, το τυχερό δελτίο ήταν από τα «έτοιμα», αυτά δηλαδή που είναι προσυμπληρωμένα από το πρακτορείο για όσους παίκτες θέλουν μεν να δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά με την επιλογή των αριθμών «έτοιμη».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ