2015-12-15 04:33:10
Φωτογραφία για Μυρτάκης: Η Παγκρήτια δεν είναι μακριά από το ποσό που ζητά
Αγώνα δρόμου προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό, που σύμφωνα με τα... στελέχη της Παγκρήτιας τράπεζας πλησιάζει τα 61 εκ. ευρώ κάνει η Παγκρήτια Τράπεζα ως το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης για την αύξηση το μετοχικού κεφαλαίου της, καθώς πήρε σιωπηρή παράταση από την Τράπεζα της Ελλάδος, για να επιτύχει τους στόχους της.

Παρά το γεγονός ότι οι Κρητικοί δεν έδειξαν την ανταπόκριση που τα στελέχη της Τράπεζας περίμεναν, ωστόσο - όπως διατυπώθηκε από τον αντιπρόεδρο της τράπεζας Νίκο Μυρτάκη - τόσο από τις κινήσεις που έχουν γινει εκ μέρους της διοίκησης και το έντονο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών, αλλά και των κινήσεων που έγιναν σε κυβερνητικό επίπεδο, φαίνεται ότι η Παγκρήτια θα κατορθώσει τελικά να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Όπως ειπε χαρακτηριστικά ο κ.Μυρτάκης "εκτιμώ, ελπίζω και πιστεύω ότι αυτό που είδαμε τις τελευταίες ημέρες και η αλλαγή του πολιτικού κλίματος θα γίνει πράξη και η πολιτεία θα στηρίξει τις συνεταιριστικές τράπεζες όχι μόνο στα λόγια αλλά έμπρακτα".

Παρόντες στη συνέντευξη τύπου ήταν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ηρακλείου και Λασιθίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευρ.Κουκιαδάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Β.Λαμπρινός και εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ