2015-12-15 07:41:43
Φωτογραφία για Τι λες τώρα! Κάνουν ταινία τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούμπο!
Η ιστορία της ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παραπέμπει όχι απλά σε μία ταινία της σειράς, αλλά σε ένα κινηματογραφικό φιλμ, που αν γυριστεί καλά και με τον ίδιο να διηγείται τις άγνωστες, στο ευρύ κοινό, δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι να βρει "καταφύγιο" στο μπάσκετ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία.  

Oι εκπρόσωποί του έχουν ήδη δεχθεί μία πολύ δελεαστική πρόταση και βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες επαφές με αμερικανική εταιρία παραγωγής για την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου. Σύμφωνα με το project που δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί νωρίτερα από την επόμενη διετία, τα γυρίσματα θα γίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και την  Ελλάδα.  

O λόγος για το νέο superstar του ΝΒΑ και αισίως τον πρώτο Έλληνα μπασκετμπολίστα που πέτυχε "triple-double figure" σε παιχνίδι του "μαγικού κόσμου" του αθλήματος. Στην 3η του σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και έχοντας μόλις "κλείσει" τα 21 του χρόνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγγίζει τα όρια του "stardome"!  Στην παρουσίαση της ομάδας, το όνομά του ανακοινώνεται πρώτο εν μέσω αποθέωσης, ενώ είναι μακράν το "πρόσωπο" του οργανισμού των Μπακς και αυτό δεν μεταφράζεται μόνο από τις φωτογραφίες του που κοσμούν όλες τις διαφημιστικές αναρτήσεις της ομάδας του στο down-town του Μιλγουόκι, ούτε από τις πωλήσεις των προϊόντων στην μπουτίκ των "ελαφιών", όπου βρίσκεται παντού και η ζήτηση της φανέλας του, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ