2015-12-15 11:19:06
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Στον ανακριτή οι 9 συλληφθέντες για εμπορία ναρκωτικών
Την Τρίτη το πρωί, υπό αστυνομική συνοδεία θα οδηγηθούν στον Ανακριτή Αγρινίου, για να... απολογηθούν και τα εννέα άτομα, που συνελήφθησαν και κρατούνται με τις κατηγορίες της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, η οποία σύμφωνα με την δικογραφία εμπορευόταν ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία και στην Λευκάδα, με παράλληλο ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πρόκειται για Έλληνες άνδρες, ηλικίας από 25 έως και 60 ετών, οι οποίοι είχαν λάβει προθεσμία για να προετοιμαστούν την περασμένη Παρασκευή, καθώς είχαν συλληφθεί 24 ώρες πριν, σε μία συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Σε βάρος των συλληφθέντων για την εμπλοκή τους στην εγκληματική οργάνωση έχει σχηματιστεί δικογραφία –κακουργηματικού χαρακτήρα- που περιλαμβάνει, τα κατά περίπτωση, αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εισαγωγής στην Ελλάδα, της μεταφοράς, της κατοχής, της νόθευσης, της καλλιέργειας, και της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, της πρόληψης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και της παράνομης οπλοκατοχής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ