2015-12-15 23:41:06
Φωτογραφία για Στην αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης
Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης υπό τους ήχους της... Φιλαρμονικής Ορχήστρας και παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χαιρέτισε την αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται στον τομέα του Πολιτισμού και ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα με υγεία και θετική σκέψη» τονίζοντας πως ο λαός μας ξέρει να τιμά τις παραδόσεις του και να δημιουργεί με τις δικές του δυνάμεις ιστορία και πολιτισμό.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης, από την πλευρά του ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, και εξήρε την προσπάθεια όλων των καλλιτεχνικών τμημάτων, των καθηγητών και των μαέστρων του ΠΕ.Α.Π.

Η Brillante Classic Orchestra του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης έκανε την έναρξη της βραδιάς υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου Κατερίνας Βαφειάδου, ενώ ακολούθησαν τα τμήματα της παιδικής, νεανικής και μικτής χορωδίας του ΠΕ.Α.Π υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Μαέστρου Ελευθερίας Βούλγαρη. Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων του Δήμου καθώς και τα τμήματα μπαλέτου του ΠΕ.Α.Π που εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους.


Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, μίλησε για το νόημα των Χριστουγέννων και ευχήθηκε «Αυτά τα Χριστούγεννα, ας μη στολίσουμε τα δέντρα με ευχές αλλά με πράξεις. Ας γίνουμε συμμέτοχοι της προσπάθειας να μη χάσουμε ούτε μια παιδική ελπίδα, να μη χάσουμε την εμπειρία να φωτίσουμε τον άνθρωπο μέσα μας, φωτίζοντας το χαμόγελο του διπλανού μας».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ