2015-12-16 03:16:15
Φωτογραφία για Η Ιλένια νύφη και οι σπόντες του Ουγγαρέζου [video]
H Ιλένια Oυίλιαμς, το όμορφο και δροσερό κορίτσι της εγχώριας TV, ντύθηκε νυφούλα Όχι, η ίδια μαζί με το σύντροφό της δεν αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, απλά αποδέχτηκε την πρόταση να κάνει guest σε επίδειξη μόδας.

Συγκεκριμένα περπάτησε στην πασαρέλα της μητέρας της δημοσιογράφου Μπάγιας Αντωνοπούλου και όπως ήταν φυσικό και επόμενο έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Τι απάντησε όμως η ίδια στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν παντρεύεται; «Κάτσε να έρθει ο γάμος μου και όταν έρθει το ξανασυζητάμε. Εγώ με τα νυφικά από μικρή είχα μια αλλεργία. Και παρανυφάκι που είχα ντυθεί με έπιανε ένα… κάτι. Όταν θα φτάσει η στιγμή θα το καταλάβουμε όλοι!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φυσικά εκεί βρέθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος καθόταν στις πρώτες θέσεις χειροκροτώντας την αγαπημένη του, ενώ αμέσως μετά τόνισε στις κάμερες: «Η Ιλένια είναι όμορφη, μου αρέσει ως γυναίκα, μου αρέσει ο χαρακτήρας της και η προσωπικότητα της. Ελπίζω να την δείτε μια φορά νύφη. Δεν ξέρω πότε (θα παντρευτούμε). Αν είναι να γίνει κάτι θα το μάθετε, αλλά πρώτα να το μάθει ο ενδιαφερόμενος. Η Ιλένια είναι ένας άνθρωπος που θα γίνει μια πάρα πολύ καλή σύζυγος και μητέρα. Βλέπει πάντα μέσα στους άλλους το καλό και με κάνει καλύτερο άνθρωπο».

Δείτε φωτογραφίες της ντυμένη νύφη:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ